dijous, 9 d’agost de 2012

2012.08.09 AL PI L’ESTIU S’ALLARGA!!!


Ja a passat un més des de l’inici de les activitats i cursets a les piscines del Pi de Sant Just. Aquesta passada setmana acomiadàvem un juliol inigualable per entrar amb energies i il·lusió a l’agost. Per fer-ho em comptat amb un pica pica per fer festeta a càrrec dels nens i pares i, per altra banda amb remullades d’aigua i excursions, tant a peu com amb bici, per els voltants de la instal·lació.
A més a més hem pintat samarretes, hem realitzat les olimpíades gregues, hem vist pel·lícules i hem practicat centenars d’esports i jocs.
A l’Agost, malgrat lluitar contra les vacances, el pi continua la seva activitat. Els propers dies rebrem una visita dels Castellers de Solsona, realitzarem jornades d’intercanvi de joguines, actuacions musicals, balls, activitats esportives conjuntes i moltes coses més per tal d’allargar la diversió fins a l’últim sospir d’estiu!!!


 
EL DIARI DEL PI

SETMANA 5  ELS CELTES
Aquesta setmana ha estat fantàstica! Vam fer moltes activitats, entre elles unes d’especials. Vam fer una biciletada i vam anar fins al bosc de la bruixa. Allà ens vam parar a esmorzar i desprès vam anar fins a la plaça de l’olivera vam parar per refrescar-nos i vam tornar a les piscines per jugar a l’aigua amb matalassos i més material.
Al final de la setmana, per acabar, vam fer un picnic on tothom havia de portar alguna cosa. Al picnic també podien venir els pares. Aquí encara no s’ha acabat, també vam fer guerra d’aigua i vam acabar tots de nou a la piscina (els monitors també!!!)
Aquesta setmana ha molat molt!!