dijous, 14 de juliol de 2011

Sandra Colell, Núria Closa i Sheila Lara pugen al podi a la Final d’Iniciació, CP Solsonès


El passat diumenge, dia 10 de juliol, al pavelló poliesportiu de La Seu d’Urgell, es dugué a terme la Final d’Iniciació de les categories E, C, B, A i Debutants. Van trobar-se diversos clubs de la territorial de Lleida, i es van ajuntar una gran quantitat de patinadors, classificats tots ells per aquest campionat. Sira Capdevila, Esther Moreno, Sandra Colell, Sheila Lara, Laura Múrcia, Marta Ortíz, Núria Closa, Montse Rodríguez, Xènia Vantolra i Laura Solanellas, van ser les classificades per l’ocasió i les representants del C.P. Solsonès durant tota la jornada.

El diumenge pel matí, la primera patinadora en efectuar el seu programa, havia de ser, Sira Capdevila, però va causar baixa a causa d’una malaltia i no va poder competir en la categoria A. Tot seguit l’Esther Moreno va presentar un bon exercici, amb velocitat i bon estil, però un error en l’element opcional la va situar en el 9è. lloc de la classificació final. Seguidament, Sandra Colell va aconseguir un molt bon treball, amb fluïdesa i detall en la coreografia, per això, va aconseguir la puntuació més alta, i el títol de Campiona de la categoria A. La següent en defensar el seu programa, va ser Sheila Lara. Ens va oferir un bonic treball, amb molta nitidesa en la dificultat, aconseguint d’aquesta manera, el bronze, i per tant, el 3r. lloc de la classificació final. Les següents patinadores en realitzar el seu treball van ser les de la categoria B. En primer lloc Laura Múrcia ens oferia un programa molt ben executat i patinat, per aquest motiu, va aconseguir el 5è lloc, quedant a les portes del podi. Tot seguit va ser Marta Ortíz la protagonista del moment, amb un bon treball, net i ben resolt, que la va situar al 29è. lloc de la classificació final. A continuació va ser el torn de Núria Closa. La Núria va desenvolupar una coreografia molt ben treballada i ben coordinada amb la resolució de la dificultat; per aquest motiu, va aconseguir el bronze, i així mateix, el 3r. lloc del podi final en la categoria B. Per últim, Montse Rodríguez va aconseguir fer un molt bon disc, i així mateix, es va poder situar en la 8a. posició.

Després, per la tarda, la jornada va continuar amb la categoria C, protagonitzat per part del C.P. Solsonès, per Xènia Vantolra i Laura Solanellas. La Xènia va realitzar els seus exercicis amb molta cura, velocitat i bon estil. Així doncs, va aconseguir el 24è. lloc de la classificació. Pel que fa a la Laura, la seva posada a pista i la rapidesa en l’execució dels integratius van fer que es situés al 20è. lloc de la classificació.

Tots plegats ens ho vam passar molt bé. Cal felicitar a les nostres patinadores per la seva magnífica tasca, i el seu treball tant acurat. De la mateixa manera, cal agrair als acompanyants, familiars i amics, el seu suport i el seu caliu durant tot el diumenge. Moltes felicitats per l’Esther, la Laura Múrcia, la Marta, la Montse, la Xènia, la Laura Solanellas i, en especial, per la Sandra, la Sheila i la Núria! A les entrenadores i a tots plegats, moltes gràcies i moltes felicitats!

Laura Múrcia, Montse Rodríguez, Núria Closa i Marta Ortíz cat. B     

Laura Solanellas i Xènia Vantolra cat. C  
Núria Closa, bronze cat. B
Sandra Colell i Sheila Lara, or i bronze cat. A
Xènia, Laura Solanellas, Sandra, Núria, Marta, Esther i Sheila del C.P. Solsonès