dimecres, 13 de juliol de 2011

Mercè Llordella i Paula Martínez es proclamen campiona i subcampiona provincial

 El dissabte dia 9 de juliol, a La Seu d’Urgell, el C.H. Cadí i la Federació Catalana de Patinatge de la Territorial de Lleida varen organitzar el Campionat Provincial de Patinatge Artístic de les categories Benjamí, Aleví i Infantil.

En aquesta competició tots els patinadors participants buscaven obtenir una plaça pel campionat de Catalunya de cada categoria. De la ciutat solsonina hi varen prendre part dues patinadores del Solsona Patí Club: la Paula Martínez i la Mercè Llordella, ambdues a la categoria Aleví de la modalitat de lliure.

En els entrenaments oficials les dues patinadores solsonines varen deixar molt clar l’alt nivell que estan assolint durant aquesta temporada que per aquesta categoria tot just està començant, mostrant a tots els assistents l’elevat nivell tècnic en tots els elements que realitzen i un excel·lent encert en tots ells. Però tot això s’havia de posar de manifest en la competició.

Al programa curt, la Paula Martínez va sortir de les primeres i va realitzar-lo correctament obtenint unes molt bones puntuacions que la situaven en primera posició provisional que tant sols va ser superada per la seva amiga i companya solsonina que va realitzar un millor programa quedant ambdues patinadores en les posicions capdavanteres de la classificació.

Tot s’ho jugaven al programa llarg i totes dues varen realitzar-lo amb un nivell extremadament elevat aconseguint unes magnifiques puntuacions que les distanciaven de la resta de participants de la competició on la Mercè Llordella és proclamava, per primera vegada, campiona provincial Aleví; i la Paula Martínez la seguia com a subcampiona, també per primera vegada. La seva entrenadora Ester Fornell va estar molt satisfeta del resultat d’aquesta competició i del suport rebut per multitud de patinadors de l’entitat que es van apropar per acompanyar-les en aquesta victòria.

Volem destacar que aquestes dues patinadores solsonines estan en un molt bon nivell però tot i així encara han de millorar pel campionat català que es celebrarà també a La Seu d’Urgell el primer cap de setmana d’octubre. Tant la Mercè com la Paula seran unes de les favorites per aconseguir una plaça pel campionat d’Espanya però hauran de treballar molt dur per obtenir aquests resultats al català perquè aquesta temporada el nivell de totes les patinadores de la categoria Aleví és extremadament elevat, fins i tot en el món del patinatge s’està comentant que el nivell Aleví mai havia estat en conjunt tant elevat com ho està en aquesta temporada 2011.

Des del Solsona Patí Club volem felicitar a la Mercè i a la Paula per aquest excel·lent resultat i encoratjar-les a que segueixin treballant durament per aconseguir els seus objectius.

podi Aleví amb Mercè Llordella com a campiona i Paula Martínez com a subcampiona
Afegeix la llegenda

 Paula Martínez a la dreta, Ester Fornell (entrenadora) al centre i a l'esquerra Mercè Llordella 

Felicitats Mercè !                                                                             Felicitats Paula !