dimecres, 13 de juliol de 2011

Gemma Colilles campiona del Trofeu Iniciació


Marta Miró per primera vegada a la Final del Trofeu Iniciació

El dia 10 de juliol, a La Seu d’Urgell, és va celebrar la Final del Trofeu Iniciació dels patinadors de la província de Lleida.

El Solsona Patí Club va tenir a dues patinadores representant a la ciutat en la categoria “Debutants” que n’és la de major nivell i alhora la de major dificultat; aquestes patinadores varen ser la Marta Miró que aconseguia classificar-s’hi per primera vegada, i la Gemma Colilles que n’era la patinadora més jove d’aquest nivell.

En aquesta competició era molt difícil aconseguir un bon resultat perquè els patinadors havien de realitzar el seu programa amb un elevat grau d’encert sabent que tota la resta de participants d’aquell nivell sabien realitzar tots els elements tècnics. Això també era un factor en contra de tots els participants però les patinadores solsonines varen sortir als entrenaments amb gran coratge i encert.

La Marta Colilles va mostrar a tots els assistents la seva gran evolució i el seu continu esperit de superació aconseguint realitzar tots els seus elements tècnics de la millor forma possible tenint un petit error en un dels seus elements. Tot i així la nostra entrenadora Ester Fornell va felicitar-la pel seu treball durant tot el programa aconseguint millorar-se en tots els elements més difícils del programa i destacant que havia mostrat a tothom el bon patinatge que era capaç de realitzar. La Marta va finalitzar la competició en un bon novè lloc.

Just abans que la Marta va sortir la Gemma Colilles: aquesta patinadora solsonina va sortir a pista amb una extrema elegància, decisió i velocitat, dominant tots dels elements tècnics obligatoris que va realitzar-los molt correctament. Tot això va fer que aconseguís unes merescudes excel·lents puntuacions que finalment li varen donar el títol de Campiona de la categoria “Debutants” del Trofeu Iniciació 2011. La seva entrenadora també va felicitar-la per la bona competició que havia realitzat i per l’excel·lent resultat aconseguit, igualment va encoratjar a la Gemma i a la Marta a que segueixin treballant per assolir tots els objectius marcats per aquesta temporada, i que ella creu que de ben segur que els aconseguiran.

El Solsona Patí Club vol felicitar a la Gemma i a la Marta per aquests excel·lents resultats i també agrair a la multitud de patinadors solsonins que es varen apropar fins a les instal·lacions del C.H. Cadí per acompanyar-les en aquesta competició.

a la dreta Gemma Colilles alçant el seu trofeu de campiona i a l'esquerra la Marta Miró alçant-lo amb ella

Felicitats Gemma !                                         Felicitats Marta !