dilluns, 16 de maig de 2011

Unes 50 persones visiten l’edifici del Seminari del CTFC en la Jornada de portes obertes de la Fira


En el marc de la Fira de sant Isidre de Solsona, el dissabte dia 14, de les 10 a les 13 hores es va poder visitar l’edifici del Seminari. Durant aquesta estona, una cinquantena de persones van veure les obres que s’han fet a la primera i segona planta de l’edifici.
Al mateix temps, nens i nenes emplenaven el telecentre gaudint del servei de guarderia que es va oferir. 

Les obres que s’han fet a l’edifici del Seminari, llogat pel CTFC al Bisbat de Solsona, han consistit en la rehabilitació de les façanes i l’acondicionament de l’interior de l’edifici per acollir les noves dependències de la delegació de Solsona del Centre d'Empreses Innovadores (CEI).  El CEI de Solsona forma part de la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de  Lleida. Aquesta xarxa té com a missió principal oferir suport a totes aquelles iniciatives empresarials que suposin innovació o diversificació empresarial. A l’edifici, a més del CEI, s’hi segueixen fent les tasques de formació organitzades o gestionades pel CTFC, el Telecentre del Solsonès i s’hi troben les instal·lacions del Rural Living Lab Pirineus.

Les obres s’han fet amb el finançament del departament de Governació, a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i de la Diputació de Lleida.  També s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Solsona.

Aquesta acció de portes obertes forma part de les accions que es desenvolupen en el marc del Pla operatiu del Pacte Territorial de les Terres de Lleida 2010-2011 a través del Projecte Impuls Treball, i està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu.