dimecres, 4 de maig de 2011

Un altre cap de setmana al CAR de St. Cugat

Paula Martínez i Mercè Llordella als entrenaments del Programa ARC

El dissabte dia 16 d’abril, a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat del Vallès, va tenir lloc el quart entrenament del Programa ARC de la Federació Catalana de Patinatge i del Consell Català de l’Esport.

En aquests entrenaments hi estan convocats els millors patinadors catalans acompanyats dels seus tècnics, escollits pel seus resultats aconseguits durant la temporada 2010 i per la seva bona evolució en aquest inici de temporada. Del Solsona Patí Club hi tenim seleccionades dues patinadores, Mercè Llordella i Paula Martínez, i a la seva entrenadora Ester Fornell. Com a entitat és un privilegi tenir seleccionades a dues patinadores tant joves, i a la seva entrenadora al mateix temps, perquè una vegada més es demostra el bon treball que s’està duent a terme a la capital del Solsonès en el món del patinatge artístic.

Va ser una jornada molt dura a nivell de preparació física, artística i tècnica però sempre són unes jornades molt productives destacant la necessitat de dur una excel·lent planificació per poder treure tot el profit d’aquests entrenaments.

Mercè

Paula