dimecres, 18 de maig de 2011

Última concentració de la temporada 2011 al CAR de St. Cugat


Mercè Llordella i Paula Martínez
als últims entrenaments del Programa ARC

El dissabte dia 14 de maig, va tenir lloc la 5ª Concentració del Programa ARC de la Federació Catalana de Patinatge i del Consell Català de l’Esport, a les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment esportiu de Sant Cugat del Vallès. Del Solsona Patí Club hi tenim seleccionades dues patinadores, Mercè Llordella i Paula Martínez, i a la seva entrenadora Ester Fornell.

Aquesta concentració n’era la última de la temporada 2011 perquè aquests entrenaments serveixen per a donar les eines suficients a aquests patinadors escollits (pels seus bons resultats durant la temporada 2010 i per la seva bona evolució) perquè puguin seguir millorant i aconseguir uns bons resultats aquesta temporada que els donin pas a tornar entrar en aquesta selecció de patinadors.

Cada tècnic juntament amb l’equip de tècnics de l’ARC es marquen uns objectius físics, tècnics i artístics a millorar en aquells entrenaments, sempre que hagin aconseguit els objectius que se’ls havia marcat en anterioritat. Volem destacar que la Mercè i la Paula havien aconseguit els objectius que se’ls havia marcat, una d’elles els tenia més dominats que l’altra, però ambdues havien fet els deures. Per aquest motiu cadascuna tenia tres objectius tècnics molt difícils d’aconseguir en una jornada i s’havien d’aplicar d’allò més. Amb una gran sorpresa per els tècnics federatius totes dues els van aconseguir i això els ha de donar molta energia per seguir treballant i tenir-los dominats per properes competicions.

Després d’uns durs entrenaments tècnics, físics i artístics que van començar a les nou del matí i van finalitzar a les nou del vespre, les patinadores solsonines esperaven la valoració final de totes les concentracions. La valoració de la Mercè i de la Paula ha estat de matrícula d’honor perquè han anat assolint tots els objectius amb gran celeritat mantenint una bona tècnica, velocitat, expressió corporal i amb una gran energia en tot allò que es proposen. Els han desitjat una bona temporada remarcant que s’ho mereixen per tot el bon treball que estan fent, tot i així els han recordat que no s’adormin perquè el patinatge català i espanyol està amb un bon nivell on totes les patinadores tenen opcions d’estar al capdamunt, i elles hi poden tenir un lloc.

El Solsona Patí Club felicita a la Paula Martínez, a la Mercè Llordella, a la seva entrenadora Ester Fornell, i a les monitores Montse Auguets i Jèssica H. Pallarès per la bona feina que s’està duent a terme, i portant el nom de la ciutat de Solsona en aquests nivells esportius tant alts.
   
Mercè, Ester i Paula

Felicitats Mercè !                                                                          Felicitats Paula !
Felicitats Solsona Patí Club !