dilluns, 16 de maig de 2011

Sancho Ayala i Silvia Leal s’imposen a la 5a cursa Corriol de Sol.sona.


Diumenge  dia 15 de maig de 2011 a les 10 hores  i  a tro de ”trabucs”   es va donar la sortida  a la 5na  cursa  Corriol de Solsona, amb més de  170 participants,  43 eren corredors locals, dels quals 21 pertanyen al club Fondistes del Solsonès.
La cursa  descorre  per camins del vinyet , bosc i corriols, sobre una distància aproximada de 10’300 km.
L’aigua caiguda el dia abans ha fet que el recorregut estigués una mica tou, però el paisatge i temperatura han estat les perfectes per la pràctica de l’atletisme.
Sancho Ayala,   no va donar cap opció  a la sorpresa i es va proclamar per segon any consecutiu guanyador d’aquesta cursa,  des de l’inici va agafar el pes de la cursa, i es va anant distanciant poc a poc dels seus perseguidors.
Sancho Ayala  es va presentar tot sol a la meta amb un temps de 36’31 minuts, nou rècord de la cursa, que ell mateix tenia.
Segon va ser el seu company de club  l’Albert Moliner amb un temps de 39’03 minuts.
I tercer l’atleta de   Sanauja  Jaume Farre  amb un temps de 40’17 minuts.
En categoria de dones la guanyadora va ser la local Silvia Leal que tampoc va tenir cap problema per proclamar-se per segon cop aquesta cursa  amb  un temps de 46’42 minuts, segona va entrar la també local Mavi Rafart   amb un temps de 50’58 minuts i tercera va entrar  Sonia Carbonell amb  51’32 minuts.
La classificació per equips va ser guanyada pels Fondistes del Solsonès.
Un total de 7 podis a estat els premis que han obtingut el club dels Fondistes del Solosonès

Més informació Ribera Esports , www.atletisme.com  i 
http://www.fondistesolsones.org/


ATLETISME      Fondistes del Solsonès - Prosetel