dimecres, 11 de maig de 2011

Per la Fira una vintena d’entitats solsonines mostren la seva activitat als estands de l’Ajuntament


Els projectes municipals continuaran exposant-se al vestíbul de la casa consistorial
 
Una vintena d’entitats solsonines mostraran la seva activitat durant els dies de la Fira de Sant Isidre, de divendres a diumenge, als dos estands que l’Ajuntament de Solsona tindrà instal·lats a la zona de davant del Casal de Cultura i Joventut del passeig. Enguany tornaran a sortir al carrer després que l’edició passada es concentressin en l’espai del vestíbul de la casa consistorial. La informació estrictament municipal, en canvi, continuarà oferint-se als baixos del consistori.

Els estands municipals acolliran informació dels Amics del Museu, l’Agrupació de Geganters, l’Associació de Festes del Carnaval, l’Associació del Pubillatge Solsoní, l’Associació en Defensa dels Animals de Solsona, els Castellers de Solsona, el Centre Excursionista del Solsonès, el Club Bàsquet Solsona, el Club Patinatge Solsonès, el Club Tennis Solsona, els Gogistes Solsonins, l’Escola Bressol, l’Escola Municipal de Música, l’Esplai Riallera, Mans Unides, l’Orfeó Nova Solsona, el Solsona Patí Club i Trenkalòs Solsona.

D’altra banda, l’Ajuntament també tindrà presència a la 59a Fira de Sant Isidre al vestíbul de l’edifici consistorial. S’hi exposaran plafons sobre diversos projectes del Pla de barris (adequació dels portals de Llobera i del Castell, construcció de la biblioteca comarcal, novetats introduïdes en la urbanització del carrer de Sant Llorenç i arranjament del paviment de la plaça de Sant Roc i la travessia de Sant Roc, entre d’altres), la urbanització del carrer de Mossèn Serra i Vilaró, la construcció de la xarxa de distribució d’aigua potable fins a Cal Llarg, i el condicionament i millora de la ribera de Solsona en les seves quatre fases. 

                Solsona, 10 de maig de 2011