dimecres, 11 de maig de 2011

INFANTIL - 2ª Divisió - Grup 5:

C.E. SALLENT    3    -    C.E. ARRELS    5                 7-5-11   
 
Jugadors:  Marc Sala,   Josep M. Duró,  Oriol Palou,  Manel Vila,  Guiu Montaner,  Marcel Xandri,  Livian Castillo,  David Estany,  Roger Oriola,  Miquel Serra,  Marc Caelles,  Marouane Hajji,  Xavier Duró,  Marc Gonzalez,  Guillermo Morales i Manel Estany. 

AQUESTA VEGADA  SI !!
  
Aquesta vegada si que es van aprofitar les jugades d’atac que l’infantil d’Arrels va crear al camp del Sallent.
Al minut 3 el Miquel va marcar el primer gol, en un ràpid contraatac i 4 minuts més tard ell mateix va fer el segon posant molt de cara el partit per els solsonins.
Abans d’arribar al descans el Guillermo en una jugada embolicada a dins de l’àrea  va aconseguir marcar el tercer pels visitants i poc desprès el Sallent en una jugada en claríssim fora de joc van fer el seu primer gol.
Als 5 minuts de començar la segona part els locals van robar una pilota a prop de l’àrea aconseguint marcar el segon  del seu compte, però la reacció de l’Arrels va ser immediata marcant el David el quart a la sortida d’un corner i poc desprès una altra vegada el Miquel (que va ser un mal son per als defenses del Sallent), va marcar el cinquè pels de Solsona.
A les acaballes del partit els locals van fer el tercer, tancant el marcador amb el definitiu tres a cinc.
Felicitar a tot l’equip pel bon treball fet i especialment al Marc Sala que aquesta setmana va canviar la seva posició al camp i va fer de porter.