dijous, 5 de maig de 2011

III Torneig de Cloenda de la Lliga Comrcal de Bitlles Catalanes del Solsonès


El proper diumenge dia 8 de maig a la plaça de l’Olivera, municipi d’Olius, a partir de les 10 del matí  és durà a terme el torneig de cloenda de la Lliga Comarcal de Bitlles del Solsonès que organitza l’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès.

En la lliga Comarcal hi han participat 7 equips,  al voltant d’una vuitantena de jugadors i en l’acte de cloenda es procedirà a l’entrega als guanyadors que han estat l’Equip de Bitlles Solsona (A), segon classificat Equip Bitlles Olius i tercer Equip Bitlles Arcada.

El torneig de Cloenda està obert a la participació dels jugadors inscrits en el campionat així com els infants en representació dels diferents equips i de l’Escola Setelsis de Solsona, el qual es premiarà als millors jugadors en la categoria infantil, sènior, masculina i femenina.

El conseller Comarcal d’Esports, Joan Solà,  ha manifestat que valoro molt positivament el tarannà i companyerisme de tots els participants de la Lliga de Bitlles fet que ajuda a consolidar aquesta lliga com a competició i esport de referència en el calendari comarcal”.