dijous, 5 de maig de 2011

F.P.E. ARRELS – FEMENÍ BASE 1a.DIVISIÓ: ARRELS,13 – BAR MI CASA,0


Arrels: Carla Ferrer, Anna Magin, Laia García, Paula Vilà, Tània Bonillo, Maria Moreno, Abril Oriola, Anna Masana, Eva Masana, Ma. Rosa Colell,Svetlana Klymyuk.

VICTÒRIA CÒMODA A CASA

Partit disputat diumenge al matí al pavelló vell davant les últimes classificades. Va ser un partit on vam aprofitar per dona minuts a jugadores no titulars habitualment i poder fer un joc de control i pase durant tot el partit i on es va veure l’esperit del nostre equip on totes les jugadores van fer perfectament el seu paper assignat pels entrenadors amb alegria i amb una disposició molt positiva cosa que ens fa molt contents i que ens anima a seguir amb el projecte de cara l’any vinent.

Felicitar a la Laia que va fer el gol 100 de l’equip aquesta temporada i celebrar el bon ambient que transmenten els pares, aficionats i seguidors que ens venen a veure cada setmana i dir que l’afició de l’equip contrari ens va felicitar per el comportament del nostre equip i de l’afició durant tot el partit. Moltes gràcies a tots i Endavant!!!