dimecres, 18 de maig de 2011

Esteve Algué (CiU): “Les nostres propostes han generat il•lusió entre els ciutadans”


Les iniciatives per fomentar la creació de llocs de treball, la cohesió social mitjançant el banc de temps i la taula de cooperació, Solsona patrimoni de la humanitat o l'impuls decidit de l'escola del Vinyet, han creat expectatives positives entre els solsonins

En una campanya ferma i en positiu d'Esteve Algué, les conclusions de la majoria de solsonins són clares: CiU ha fet una aposta per anar per feina i per buscar solucions en comptes de cercar la confrontació i els debats estèrils.

Algunes de les propostes més valorades entre la ciutadania han estat el fet d'impulsar Solsona com a patrimoni de la humanitat, perquè ja sols l'empresa d'intentar-ho, és en si mateixa, una extraordiària campanya de promoció de la ciutat. Per altra banda, molts solsonins també valoren l'esforç de l'equip de CiU per combatre la crisi: “Ens hem marcat objectius ambiciosos perquè els treballadors puguin trobar feina, perquè els emprenedors ho tinguin fàcil per engegar projectes i perquè els empresaris puguin mantenir-se i créixer”, ha manifestat Algué.

En l'àmbit de la cohesió social, la majoria dels solsonins valoren la voluntat decidida de coordinar millor els serveis socials de l'Ajuntament amb entitats solidàries mitjançant una taula de cooperació. A aquesta iniciativa s'hi afegeix la del “banc de temps”, un projecte important en temps de crisi i que fomenta l'ajuda mútua i la cohesió social.

Per altra banda, els solsonins recolzen l'impuls decidit per aconseguir el més aviat millor l'escola del Vinyet, ara mateix en un indret provisional. L'equip de CiU, a més, vol treballar en favor dels barris atenent les necessitats concretes de cada zona de Solsona.

El tema dels aparcaments, que preocupa a molts solsonins, CiU ja està treballant per resoldre'l pensant també en el parc de camions.

A més, Esteve Algué i tot l'equip de CiU destaca moltíssim la cultura, l'esport i col·lectius com el jovent i la gent gran que actualment ja treballent per la ciutat. Per aquest motiu, vetllaran per estar sempre al costat d'aquestes entitats i col·lectius.

En conclusió, la ciutadania ha valorat la campanya de propostes i en positiu d'Esteve Algué que té com a eix final el lideratge a través de la proximitat i el diàleg constant amb les persones.

“Ha estat una campanya inoblidable. Estic content perquè la percepció dels solsonins envers Convergència i Unió ha estat molt favorable. Tenim un equip de professionals amb experiència i amb la voluntat de millorar tot allò que en l'actualitat està per millorar. Anem per feina i mirem endavant!”, ha conclòs Algué.