dimecres, 11 de maig de 2011

Els col•leccionistes de plaques de cava a la Fira de Sant Isidre 2011

L' A.C.P. del Solsonès participarà els dies 13, 14 i 15 de maig en els actes de la Fira de Sant Isidre, amb dues activitats.

En primer lloc, ens trobareu durant tot l’horari de la fira des-de divendres dia 13 pel matí, fins el diumenge 15, a la Fira de les entitats del Passeig de Sant Antoni M. Claret, on hi haurà ubicada la parada amb informació de la nostra Associació, amb venda de cava i de material de col·leccionisme.

D’altre banda, el diumenge dia 15 pel matí es celebrarà la 8a Trobada d'intercanvi de plaques de cava a la Sala Polivalent de les 10:00 a les 14:00 h. i es farà la presentació d’una placa dels 15 municipis del Solsonès, que en aquesta ocasió correspon al Municipi de Riner, També es presentaran conjuntament les plaques de la Fira de Sant Isidre d'enguany.

Durant la trobada es cel·lebrarà el sorteig de 3 lots de cava i plaques, entre totes  les persones que hagin adquirit ampolles en els dies de la Fira. Es podrà omplenar una butlleta per cada ampolla recollida.

Els socis podreu recollir la vostra ampolla de cava qualsevol dels tres dies, durant l’horari de la Fira, i també en la Trobada. Igualment podreu omplenar la vostra butlleta pel sorteig dels lots.

Per qualsevol altre informació podeu adreçar-vos a la nostra adreça electrònica acpsolsones@hotmail.com i a  la web  http://acpsolsones.solsonae.cat on ja hi trobareu les imatges de la placa de cava i pirules de la Fira d’enguany