dimecres, 4 de maig de 2011

Cròniques de bàsquet base


CADET FEMENÍ

CB SOLSONA  42 - XAMBA 41                         

Parcials: 11-11, 9-16, 8-6, 14-8
CB Solsona: Maria R 2 , Maria V , Anna S  , Júlia F 2 , Anna D, Núria T 10, Maria F 14, Queralt 12, Alba C , Núria C , Cristina A, Marina E 2  

Immmpecaaable !!

Impecable el plantejament del partit, impecable la lluita i l'entrega de les taronges, impecable el rival, impecable l’àrbitre, impecable el públic...

I com a resultat una festa esportiva al pavelló de Solsona!!

Aquesta victòria té un mèrit enorme. El Xamba és un dels millors equips de la categoria, amb un equip equilibrat i amb moltes hores de bàsquet a l'esquena. Les Taronges tenen un equip en formació, amb jugadores de diverses edats, dels 11 als 16, però l'equip tècnic ha aconseguit que tothom sumi i que la motivació superi les adversitats i mancances pròpies d'un equip molt jove.

El primer quart va estar igualat, però amb dues fases ben diferents, la primera amb clar domini Solsoní que va arribar a anar 6-0 i una de segona amb domini del Xamba que va aconseguir acabar el quart en taules, 11-11. El segon quart va deixar un 20-27, favorable a l'equip visitant. La segona meitat va ser una altra cosa, domini clar de les taronges que haguessin pogut deixar un marcador més ampli al seu favor amb un pel més de seguretat en la passada i el tir. Final d'infart i 42-41 per les de casa, un resultat merescut, lluitat en un partit molt ben plantejat.


CADET MASCULÍ

C.B. SANTPEDOR B   55 - C.B. SOLSONA 43

Nefast partit del Solsona a la pista del Santpedor.

En l’encontre del passat cap de setmana a Santpedor, el C.B. Solsona en cap moment va saber entrar en el partit, però tot i així la diferència en el marcador mai va arribar a ser molt gran. El gran desencert dels solsonins en situacions clares sota cistella va impedir que en cap moment el Solsona s'avancés en el marcador. A més, les nombroses imprecisions en el joc solsoní van fer que en alguns moments ens sortíssim del partit de forma exagerada.

En resum, una derrota contra el cuer que fa mal però amb l’esperança que ens puguem refer i aconseguir una victòria el diumenge contra el Sant Julià de Vilatorta, un dels capdavanters de la lliga.