dilluns, 16 de maig de 2011

Convocatòria de places de personal per a les piscines municipals de Solsona


El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el 27 de maig
 
Com cada any, l’Ajuntament de Solsona ha aprovat convocar unes quantes places de personal per treballar a les piscines municipals la propera temporada de bany. El nombre de vacants de monitor es determinarà en funció del volum d’inscripcions que es registrin en les activitats multiesportives i els cursets de natació. De socorrista s’ofereixen cinc places i de taquiller, tres.

Per optar a una plaça de socorrista cal disposar del títol i per a una de monitor, es demana formació o experiència en l’àmbit de l’educació i el lleure. També es valorarà l’experiència en tasques similars a les del lloc de treball. Per acreditar els mèrits, en aquest sentit, les persones aspirants hauran de certificar l’experiència mitjançant l’informe de vida laboral, que es pot demanar a la Seguretat Social trucant al telèfon 901502050.

El termini de presentació de la sol·licitud per participar en el procés de selecció de personal es tancarà el 27 de maig. Cal lliurar omplert el formulari que es pot descarregar del subapartat “Ofertes laborals” del web municipal i el currículum a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori.  


                Solsona, 16 de maig de 2011