dijous, 5 de maig de 2011

Anem de Tapes a Solsona

Solsonès Fires conjuntament amb el Gremi d’Hoteleria del Solsonès han creat aquesta iniciativa per tal de promocionar els diferents establiments de Solsona

Dins del marc de la Fira de Sant Isidre d’enguany, Solsonès Fires conjuntament amb el Gremi d’Hoteleria del Solsonès han creat la iniciativa ANEM DE TAPES, per tal de promocionar els diferents establiments de restauració de Solsona.

Per l’Anem de tapes s’han editat 3.000 llibres, en aquest llibret s’hi trobarà una selecció de les millors tapes de Solsona degudament maridades segons el plat. Un total de 24 tapes de 24 restaurants de Solsona. Cada tapa consisteix en un tastet i una beguda i el preu és de 2,5 euros. Es serviran en els diferents establiments  de 13 a 15 h i de 20 a 11 h (excepte aquells que indiquen un horari diferent en la seva fitxa d’aquest llibret).

A cada establiment on es tasti la seva tapa es segellarà la butlleta de participació (pàgines centrals d’aquest llibret) i un cop es tingui el segell de 15 establiments, es podrà emplenar la butlleta amb les dades personals i així poder votar les següents categories: La tapa més creativa, la tapa més elaborada i la millor tapa.
Entre tots els que participin en la votació es farà el sorteig d’una nit d’hotel per a  dues persones amb règim de mitja pensió. A més a més, a les quatre primeres persones que participin, se les convidarà a un sopar o dinar per a dues persones als restaurants El Buffi, Càmping el Solsonès, La Fada o el Fermín (respectivament).
Les butlletes, degudament complimentades amb les dades i els 15 segells, les podeu dipositar a l’Estand d’informació que hi haurà a la plaça del Camp durant els tres dies de la Fira on bé a les oficines de turisme de la carretera de Bassella i de la plaça Major, a partir del dia 16 de maig

Paral.lelament el divendres 14 maig, primer dia de la Fira de Sant Isidre, s’han organitzat els TASTETS DE PRIMAVERA de 20.00h a 23.00 hores a la Sala Polivalent de Solsona. Els tastets seran elaborats pels establiments presents en aquesta guia i amb la presència de Vi Aldomà, Cava  Vilarnau, Estrella DAMM i Aigua Font Vella, amb la col·laboració de Cal Jaumet del Forn.