dimecres, 18 de maig de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 21/05 al 27/05


CAMBRILS
Vot de poble a la capella de Sant Quintí.- Avui diumenge, 22 de maig, a la 1, celebrarem la festa de Santa Rita a la seva capella de Sant Quintí, a tocar de les fonts de la ribera Salada.

CEURÓ
Festa del Santuari de Sa Vila.- Diumenge que ve, 29 de maig, a les 12, Missa al santuari de la Mare de Déu de Sa Vila. Venerarem la imatge d ela Mare de Déu, que durant l’any es guarda al Museu.

OGERN
Processó al Santuari de Sa Vila.- Dissabte vinent, 28 de maig, a les 8 del matí, se sortirà d’Ogern. En arribar es celebrarà l’Eucaristia.  

SANT CLIMENÇ
Bateig.- Aquest dissabte, 21 de maig, a la 1, a l’església parroquial, rebrà el sagrament del Baptisme el nen Sergi Serra Solé, fill de Ramon i de Laura. L’enhorabona a pares i padrins!

SANT JUST-JOVAL
Festa de la rosa a Joval.- Avui diumenge, 22 de maig, a 2/4 de 12, Missa en honor de Santa Rita i benedicció de les roses a l’església parroquial de Joval, on es venera la imatge d’aquesta santa, que gaudeix de tanta devoció popular. A més, enguany s’escaurà el mateix dia de santa Rita.

SOLSONA
Batejos.- Avui diumenge, 22 de maig, a 2/4 de 12, a l’església del Cor de Maria, rebrà les aigües baptismals per esdevenir filla de Déu i de l’Església:
  • Daniela Lozada Ayala, filla d’Alejandro i de Montserrat.
Amonestacions.- Es preparen a contreure matrimoni:
* Ramon Montaner Viladrich amb Kelly Barbosa de Souza, tots dos de Solsona.
Partida de Santa Llúcia.- Avui diumenge, 22 de maig, a 2/4 de 12, Missa i benedicció del terme a la capella de Santa Llúcia, al Vinyet.

Festa de Santa Joaquima de Vedruna, a l’Hospital: 24 de maig.- S’ha traslladat al proper dimarts, 24 de maig, a les 11 del matí. No serà, per tant, aquest dissabte com s’anunciava.

Partida de Sant Honorat.- Diumenge que ve, 29 de maig, a 2/4 de 12, Missa a la capella de Sant Honorat i benedicció del terme.

Aniversari de l’ordenació de sant Miquel Coll, fundador de les Dominiques de l’Anunciata.- Dissabte vinent, 28 de maig, a les 11 del matí, el senyor Bisbe Xavier Novell celebrarà l’Eucaristia a la  Catedral per commemorar el 175è aniversari de l’ordenació del P. Miquel Coll, la qual tingué lloc a la capella del Palau Episcopal de Solsona. Per aquest motiu les germanes dominiques han volgut venir a Solsona per celebrar-ho i més tenint present que el P. Coll, va ser canonitzat fa poc, el 2009, i que ara ja forma part de l’estol dels sants de l’Església. Tothom hi està convidat.

ASSEMBLEA ANUAL DE CÀRITAS

Es celebrarà:
                                 Dia: Divendres, 20 de maig de 2011
                            Lloc: Casa de la Parròquia
                            Hora: 8 del vespre

   Oberta a tothom
     Al final hi haurà un refrigeri

UNCIÓ DELS MALALTS.
            Aquest divendres, dia 27,  hi haurà una xerrada de preparació per a la Unció dels malalts. Hora : 5 de la tarda. Lloc: Sala d’Actes de la Residència d’Avis.
            La Unció dels malalts s’administrarà el dia 10 de juny als malalts de  la Residència que lliurament ho demanin i el dia 12 de juny als malalts de la Parroquia, a la missa de 2/4 d’1 de la Catedral.
            A més de la xerrada preparatòria del dia 27, hi haurà per a tots una Celebració de la Penitència a l’església de l’Hospital, el dia 3 de juny, a les 5 de la tarda. Hi haurà dos mossens per atendre individualment a les persones que lliurament desitgin rebre el sagrament de la Reconciliació.
            Si algun malalt vol rebre la Unció i no pot assistir als actes preparatoris i vol que un mossèn l’atengui al seu domicili pot telefonar a la Casa de la Parroquia (973480123) a l’hora de despatx (de 12 a 2/4 de 2) o avisar a algun dels visitadors de malalts.


CATECOLÒNIES.- Aquest estiu seran ben a prop, a la Selva, sota Busa, del 9 al 17 de juliol per a nens i nens de 2n a 5è de Primària. Els nois i noies de 6è de primària a 2n d’ESO podran fer una ruta a peu per la muntanya tres dies abans per afegir-se després a la Selva. El lloc és meravellós, amb piscina. Organitza el Bisbat. Preu: 330€. Informació: Teresa Valero tel. 661 84 84 47.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura. Dia 24.- Per Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Bartola, Ot Parramon Guitart, Encarnació Muñoz i família. Dia 25.-  Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 26.- Per Joan Plana Corominas, Josepa Balagué Cardona i Joan Saló Reixach. Dia 27.- Per Balbina Vila Puig. Dia 28.- Per Josep Bajona Riu i Isabel Sala Vilà. Dia 29.- Per Assumpta Maura Clotet, Josep Solé Malé i Miquel Canals Corominas.
SOLSONA: Dia 21.- A les 10 del matí, per Rita Cinca Cantons. Dia 22.- A les 10 del matí, pels esposos Pere Mujal Balasch (49è a.) i Lluïsa Sarri Cots (7è a.), Rosalia Balasch Esteve (44è a.), Matilde Ribalta Masdenpinós. A les 11, a l’Hospital, per Jaume Rotxés Rotxés (6è a.), Josep Valls Regada (Joe) (1r a.). A 2/4 de 12, per Rosalia Balasch Esteve (44è a.) i esposos Pere Mujal Balasch (49è a.) i Lluïsa Sarri Cots (7è a.). A 2/4 d’1, per Josep Valls Regada (Joe) (1r a.), Rosalia Balasch Esteve i esposos Pere Mujal Balasch i Lluïsa Sarri Cots. Dia 23.- A les 10 del matí, per Modest Besora Solà (23è a.). A les 8 del vespre, per Joan Augé Pellicer, Modest Besora Solà (23è a.). Dia 24.- A les 10 del matí, pels esposos Pere Mujal Balasch i Lluïsa Sarri Cots, Rosalia Balasch Esteve. A 2/4 de 8 del vespre, per Mercè Llorens Solé; esposos Pere Mujal Balasch i Lluïsa Sarri Cots i Rosalia Balasch Esteve. Dia 25.- A 2/4 de 8 del vespre, pels germans Joan i Camila Novelles. A les 8 del vespre, per Aleix Vilaseca. Dia 27.- A les 8 del vespre, per Pere Colets To (13è a.).