divendres, 6 de maig de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 08/05 al 13/05


CASTELLTORT
Festa de Sant Isidre.- Diumenge, 15 de maig, Missa a 2/4 d’11.

CASTELLVELL
Advertiment.- Avui, a pesar de ser segon diumenge, no hi haurà Missa a la tarda, per haver-se celebrat el Roser el diumenge passat.

CAMBRILS
Festa de Sant Isidre.- Diumenge vinent, 15 de maig, a les 12, Missa i benedicció de tractoristes i maquinària agrícola.

LA MÓRA
Festa de Sant Andreu.- Diumenge que ve, 15 de maig, Missa a ales 5 de la tarda.

LA SELVA
Sant Miquel de Marsinyac.- Avui diumenge, 8 de maig, a la 1, Missa i benedicció del pa.

LA VALLDORA
Festa Major de Santa Eulàlia.- Aquest diumenge, 8 de maig, Missa a la 1.

LINYA
Festa del Roser.- Aquest dissabte, 7 de maig, a les 8 del vespre, Missa i benedicció del terme.

MADRONA
Festa de Santes Creus de Bordell.- Aquest dissabte, 7 de maig,  les 7 de la tarda, Missa, benedicció del terme i benedicció del pa al cim de Santes Creus.
Festa de Sant Mamert.- Dissabte vinent, 14 de maig, a les 7 de la tarda, Missa en honor de Sant Mamert a la capella de la Codina. No hi ha Missa a la parròquia.

MIRAVÉ
Festa de Santes Creus.- Avui diumenge, 8 de maig, a la capella de Sant Iscle. A les 12, Missa i benedicció del pa.

NAVÈS
Festa de Sant Isidre.- Diumenge, 8 de maig, a 2/4 de 12, Missa i Cant dels Goigs.

NAVÈS
Festa de Sant Isidre.- Avui diumenge, 8 de maig, a 2/4 de 12, Missa i Cant dels Goigs.
Benedicció del terme.- Diumenge vinent, 16 de maig, a 2/4 de 12, Missa i benedicció del terme a la capella de Santa Llúcia.

OGERN
“Roser d’Ogern”.- Avui diumenge, 8 de maig, a les 12, Missa i canvi de Priores.

PINELL
Festa del Roser.- Avui diumenge, dia 8, a les 10 del matí, celebració del Roser amb Missa.

SANT CLIMENÇ
Missa pasqual.- Avui diumenge, dia 8, a 2/4 de 12.
Trobada de Caramelles del Solsonès.- Aquest diumenge, 8 de maig, a les 4 de la tarda, es trobaran quatre colles de caramellaires de la comarca..

SANT JUST-JOVAL
Bodes d’Or.-

SANT LLORENÇ
Festa Major de Vilamantells (Guixers).- Avui diumenge, 8 de maig, en la festa Major de Sant Miquel, a les 11 del matí benedicció del terme i del pa al Codó. A les 12, Missa a la capella romànica de Sant Serni i gran aplec. Intencions de Missa: Per Ramon Bajona Muntada i Maria Solé Ribera, família Canals-Corominas.

SANT PERE DE GRAUDESCALES (Navès)
Festa de sant Mamet.- Aquest dissabte, 7 de maig, Missa i berenar a les 5 de la tarda. Celebrarem el patró dels caçadors de Navès.

TORREDENEGÓ
Festa de Sant Pere Màrtir.- Avui diumenge, 8 de maig, a les 11, Missa i benedicció dels rams.

SOLSONA
Amonestacions.- Es preparen a contreure matrimoni:
  • Jordi Tristany Trench i Anna Maria Viñas Gracia, veïns de Solsona i Sabadell.
  • Xavier Sala Coll i Dolors Esquerrer Muntada, tots dos veïns de Solsona.
Enrique Juárez Valverde i Cristina Jou Llorens, veïns de Solsona

Capella de la Mare de Déu del Claustre.- 1. Durant el mes de maig hi celebrarem, els dies feiners dues misses: una a les 10 del matí i l’altra a les 8 del vespre. En aquesta missa s’hi farà l’exercici del Mes de Maria.
2. Els diumenges, l’exercici del Mes de Maria tindrà lloc a les 6 de la tarda, sense Missa.
Advertiment: Dissabte vinent, dia 7, no hi haurà Missa a les 8 del vespre, per tal de facilitar la celebració de l’Oratori “Les Noces de Sang”, sobre el Mil·lenari del Sant Dubte d’Ivorra.
Aquest dia, 7 de maig, el Mes de Maria tindrà lloc a la Missa de les 10 del matí.

15ª Fira de la Solidaritat a l’Escola Arrels.- Avui diumenge, 9 de maig, a partir de les 11, al pati de la Companyia de Maria de l’Escola Arrels, s’inaugurarà la fira de la solidaritat. A ¼ de 12, xocolatada i exhibició de patinatge. A 2/4 d’1, ballada de gegantons i, a la 1, subhasta d’obres d’artistes locals i sortejos. Tots els ingressos van destinats a ajudar una escola d’Angola a través de Mans Unides.

Festa del barri de Sant Isidre.- Dissabte vinent, 15 de maig, a les 10 del matí, a la Companyia de Maria , Missa de Sant Isidre, cant dels goigs i benedicció del pa.

Partida de Sant Bernat.- Diumenge vinent, 16 de maig

Fi de la celebració del Mil·lenari del Sant Dubte d’Ivorra
Concert de l’Oratori “Les Noces de Sang”.- Per a fer el més lluït possible aquest esdeveniment final, s’ha creat l’oratori-concert Les Noces de Sang, composició dramàtica i musical sobre el miracle eucarístic del Sant Dubte. L’autor musical és monsenyor Valentí Miserachs, president del Pontifici Institut de Música Sacra de Roma i l’autor literari és mossèn Climent Forner, el més gran poeta de Catalunya actualment.
Hi intervindran entres altres veus importants, l’Orfeó Nova Solsona i la Polifònica de Puig-reig. Es faran tres concerts:
Dia 6: Cervera, a Santa Maria, a 2/4 de 10 del vespre.
Dia 7: Catedral de Solsona, a 2/4 de 10 del vespre.
Dia 8: Ivorra, a l’església parroquial, a les 7 de la tarda.


PREINSCRIPCIONS A LES ESCOLES DEL SOLSONÈS
(Per al curs 2011-2012)
EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE (0-3 anys)
       Dates: del 2 al 13 de maig.
·         Pàrvum-Arrels
·         Escola Bressol
·         Llar d’Infants El Pi (Olius)
·         Els Piteus (St. Llorenç de Morunys)

BATXILLERATS I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
 (16 a 18 anys) 
     Dates: del 9 al 20  de maig                     
·         CC Arrels II
·         IES  Francesc Ribalta

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR (+ 18 anys)
      Dates del 23 de maig al 3 de juny
·         CC Arrels II
·         IES Francesc Ribalta
·         Escola Capacitació Agrària (Olius)

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 9.- Difunts donant. Dia 10.- Per Ramon Graus Cirera; esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans. Dia 11.- Ànimes. Per Ramon Canals Serra i família. Dia 12.- Per Joan Agustí Pla. Dia 13.- Per Elena González Angulo, família Xandri-Farràs. Dia 15.- Per Jaume Pascuel Llohis.
SOLSONA: Dia 8.- A les 10 del matí, per Josep Vilaseca Solé; esposos Agustí Vilaseca Molleví i Conxita Solé Sort. A 2/4 de 12, per Gemma Auguets Sala; esposos Maria Torroella Vilaseca i Ramon Rotxés Rotxés, Agustí Vilaseca Molleví i Conxita Solé Sort, Joan Ribalta Aymerich i esposos Josep Capdevila i Assumpció Barat. A 2/4 d’1, per Vicenç Jané Torra, Josep Colell Matiñó; esposos Agustí Vilaseca Molleví i Conxita Solé Sort. Dia 10.- A les 10 del matí, per Joan Obiols Grau (2n a.), José Alonso Alvarez (3r a.). A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Augé Pellicer, José Alonso Alvarez (3r a.), Joan Obiols Grau. A les 8 del vespre, al claustre, per José Alonso Alvarez. Dia 11.- A les 10 del matí, pels esposos Maria Pujol Granollers (14è a.) i Josep Sorribes Pubill, Salvador Garrigassait Coromines i Claustre Sarri Soler, Alfonso Garrigasait Coromines i Dolores Sarri Soler. A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Maria Pujol Granollers (14è a.) i Josep Sorribes Pubill. Dia 12.- A les 10 del matí, pels esposos Salvador Garrigassait Coromines i Claustre Sarri Soler, Alfonso Garrigasait Coromines i Dolores Sarri Soler. Dia 13.- A les 10 del matí, per Ramon Torramorell Canal (3r a.) i família; esposos Francisco Moncunill Sampons i Margarida Solé Garrigasait i família. A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Josep Viladrich Castells i Filomena Bartoló Riu. A les 8 del vespre, al Claustre, pels esposos Ramon Miralles Sampons i Antònia Grifé Pujol, Francisco Moncunill Sampons i Margarida Solé Garrigassit i família.