diumenge, 15 de maig de 2011

100 % d’aprovats pel C.P. Solsonès

El diumenge dia 15 de maig, a la població de Bell-lloc, set patinadores del C.P. Solsonès aproven tres certificats del B i quatre de l’A.

El Club Patinatge Solsonès va participar en la jornada de certificats que celebrava la població de Bell-lloc al seu pavelló poliesportiu, el passat diumenge 15 de maig. Concretament, van ser 7, les patinadores del nostre club, les decidides a provar sort aquell dia, i poder passar d’aquesta manera, al certificat següent.

Així doncs, totes les patinadores es presentaven a les proves corresponents als seus respectius certificats, o el que és el mateix, els diferents nivells sobre els quals s’organitza la formació d’un patinador/a. Per aquest motiu cal felicitar els èxits obtinguts, ja que malgrat la dificultat dels seus respectius programes, ho van fer molt bé!

Del certificat B, les protagonistes van ser: Laura Múrcia, Montse Rodríguez i Núria Closa. Totes, després de realitzar el seu programa obligatori, van ser aprovades i per tant, ja són del certificat A. Pel que fa a les aspirants a obtenir l’apte en el certificat A, les participants van ser: Sira Capdevila, Sandra Colell, Esther Moreno i Sheila Lara. També van realitzar la coreografia del seu programa obligatòri, i van aprovar totes tres. Per tant, la Sandra, l’Esther i la Sheila ja són del certificat Debutants, i en el cas de la Sira, comença una nova etapa en la categoria aleví .

Totes les patinadores van realitzar els seus programes obligatoris amb velocitat, posicions molt correctes, acurada dificultat, tant en salts com en piruetes, i una molt bona compenetració, amb les seves músiques. Van aconseguir uns resultats sorprenents!

Felicitar a la Laura Múrcia, la Montse Rodríguez i la Núria Closa, així com la Sira Capdevila, la Sandra Colell, l’Esther Moreno i la Sheila Lara, per haver aprovat els seus certificats. Agrair als pares, les mares i els acompanyants el seu suport i la seva companyia, així com, felicitar al C.P. Solsonès, la seva tasca en el món del patinatge artístic. Moltes felicitats a tots!


Laura Múrcia, Núria Closa, Esther Moreno, Sheila Lara, Montse Rodríguez, Sira Capdevila i Sandra Colell