dimarts, 19 d’abril de 2011

Volem fer costat als clubs esportius i les entitats esportives, Esteve Algué, alcaldable de CIU a Solsona


En les reunions que estem mantenint la candidatura de CIU amb diverses entitats esportives i clubs de la ciutat ens adonem de les dificultats que està passant especialment l’esport base. Volem estar al costat dels clubs i de les entitats que ajuden als infants, joves i adults tot omplint el seu temps lliure tot practicant esport. El sacrifici que estan fent molts pares, entrenadors, delegats, juntes,... és encomiable,  però a vegades falta més suport des de l’Ajuntament, més diàleg, comprensió, facilitats i sobretot molt més recolzament econòmic. Volem prioritzar l’esport i la promoció d’hàbits saludables.

Per altra banda, alguns clubs i entitats esportives organitzen esdeveniments esportius que traspassen l’àmbit local i ajuden a promocionar i projectar Solsona a l’exterior.  L’Èlite Jove de bàsquet n’és l’exemple més veterà, el Quadrangular organitzat pel CF Solsona, o les curses de BTT, els campionats de patinatge, les proves organitzades pel Motor Club del Solsonès i els Clubs d’Esquí i les curses organitzades pel Club Fondistes del Solsonès i les activitats organitzades pel Centre Excursionista de Solsona i la promoció del futbol sala per part de la Penya Barcelonista, i sense oblidar la gran tasca que dur a terme tot el teixit esportiu solsoní i els esportistes a nivell no federat.

Totes aquestes iniciatives permeten donar a conèixer Solsona i el Solsonès donant un valor afegit al turisme del nostre municipi i de la nostra comarca. Molta gent coneix Solsona i el Solsonès gràcies aquests esdeveniments esportius.

Per a tots aquests motius, des de CIU volem fer costat decididament a tants clubs i entitats esportives que sofreixen més que mai les conseqüències de la crisi, als quals hem d’agrair l’esforç i el coratge que tenen en aquests moments difícils. Ho fan per als nostres fills i per les futures generacions. Malgrat les dificultats, miren endavant. Per aquest motiu, al costat del teixit esportiu m’hi trobareu a mi i a tota la meva candidatura. M’hi comprometo.