dimarts, 5 d’abril de 2011

Una exposició mostra els fruits de l’activitat musical entre els usuaris d’Amisol


‘La música ens mou’ es podrà visitar del 10 al 17 d’abril a l’Aula de Cultura Caixa Penedès

Aquest curs una trentena d’usuaris del servei de teràpia ocupacional d’Amisol participen en una activitat musical inèdita a l’Escola Municipal de Música de Solsona.  L’exposició La música ens mou, instal·lada a l’Aula de Cultura Caixa Penedès del 10 al 17 d’abril, mostra els resultats d’aquest projecte a través d’un recull de fotos i enregistraments audiovisuals.

La mostra posa de manifest que “tothom pot escoltar, crear i tocar la seva música, sense limitacions ni fronteres”, expliquen els músics que dirigeixen l’activitat, Javier Juanco i Marta Lorenz. I és que “el més important són la realització i el creixement personal” que es deriva de l’activitat artística i creativa en grup.

Aquesta iniciativa adreçada als usuaris d’Amisol s’ha posat en marxa aquest curs per primera vegada amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Rotary Club de Solsona. El projecte finalitzarà el juny amb un concert de cloenda obert al públic. Mentrestant, els solsonins poden conèixer els primers resultats de l’experiència per mitjà d’aquesta exposició, organitzada per l’Escola Municipal de Música amb la col·laboració del consistori i l’Obra Social de Caixa Penedès. Es podrà visitar les tardes de dilluns a divendres, de 2/4 de 6 a 8, i els matins de dissabte i diumenge, d’11 a 1. Solsona, 5 d’abril de 2011