dijous, 28 d’abril de 2011

Roger Mas farà un concert solidari dissabte 14 de maig dins el marc de la Fira de Sant Isidre


El certamen incorporarà actuacions culturals al carrer de Xarop de Canya

Sense deixar el rellevant protagonisme del sector vaquí, enguany amb races procedents de diferents punts de Catalunya, l'edició d'aquest any de la Fira de Sant Isidre de Solsona, els propers 13, 14 i 15 de maig, presentarà com a novetat el Concert Solidari de Roger Mas i Botomless el dissabte 14 de maig a les 23.30h de la nit a la Sala Polivalent. L’entrada al concert tindrà un preu de 5 euros. La recaptació del concert anirà íntegra per a la lluita contra el càncer.

Enguany el certamen destaca també per la incorporació actuacions culturals al carrer del grup Xarop de Canya. Dissabte el públic podrà gaudir de l’espectacle “Trompes i Tabals” i el Diumenge el de  “Terra i Mar”. Paral.lelament el diumenge a la tarda s’oferirà un concert de la banda de l’escola municipal de música.

El Director de la Fira de Sant Isidre de Solsona, Albert Muntada, ha manifestat que “des del comitè organitzador de la fira, tot i que seguim una línia d'austeritat, volem continuar aportant novetats a la Fira de Sant Isidre, i apostem per a la promoció d’actuacions musicals de casa i a la vegada d’alt nivell ”.