dimecres, 27 d’abril de 2011

Mercè Llordella, Paula Martínez i Ester Fornell convidades a participar a la concentració dels patinadors preseleccionats per la Real Federació Espanyola de Patinatge


El Comitè de Patinatge Artístic de la Real Federació Espanyola de Patinatge realitza cinc concentracions al principi de la temporada 2011 amb els patinadors millors classificats en els Campionats d’Espanya de la temporada 2010. Aquests patinadors són els que, a priori, formaran part de la Selecció i representaran a Espanya en els campionats internacionals d’aquesta temporada (encara s’ha d’esperar a veure els resultats i el rendiment d’aquests patinadors en els campionats).

El Solsona Patí Club va tenir el gran privilegi de ser avisat perquè les patinadores Paula Martínez i Mercè Llordella, sempre acompanyades per la seva Entrenadora Nacional Ester Fornell i la seva monitora titulada Montse Auguets, participessin a la concentració de Preselecció que es celebrava els dies 8, 9 i 10 d’abril al CAR de Sant Cugat amb un professorat d’alt nivell i de reconeixement internacional amb un gran palmarès de resultats a les seves espatlles. A nivell de tècnica hi estava l’entrenador italià Leonardo Lienhard, a la preparació física en Fernando Pardo i Montse Fornós, i a la preparació artística Alina Sabaté.

Varen ser unes sessions molt intenses i productives al mateix temps aconseguint que les nostres patinadores poguessin treure el màxim profit a la concentració.

Hem de destacar que conviden a patinadors per intentar que la propera temporada els convidats aconsegueixin bones classificacions i entrin en el programa de Preselecció.

El Solsona Patí Club agraeix a la Real Federació Espanyola de Patinatge la confiança que ha posat en les nostres joves patinadores i també vol felicitar a la Mercè, a la Paula i a la nostra entrenadora Ester, pel gran treball que estan duent a terme.

a l'esquerra la Mercè Llordella, al centre l'entrenadora Ester Fornell i a la dreta la Paula Martínez.
Montse Auguets (monitora).