dimecres, 13 d’abril de 2011

Marta Ortiz, Laura Múrcia i Núria Closa pugen al podi en la 2a. Volta Iniciació, Club Patinatge Solsonès

15 patinadores del C.P. Solsonès participen en una concorreguda segona convocatòria de les Voltes d’Iniciació a la ciutat d’Andorra La Vella. Marta Ortiz, Laura Múrcia i Núria Closa s’emporten un campionat i dos subcampionats cap a casa.

El passat diumenge dia 10 d’abril, al pavelló poliesportiu d’Andorra La Vella, juntament amb altres clubs de la nostra territorial, van tenir lloc les competicions referents a la 2a. Volta Iniciació de la categoria B. Donat el gran nombre de participants en aquestes competicions, la Federació de Patinatge Artístic de la Territorial de Lleida va desenvolupar una jornada de competicions d’una sola categoria, el B, subdividida en 5 grups (B1, B2, B3, B4 i B5), tal i com havia fet en les primeres voltes.

Del nostre club van participar-hi 15 patinadores. Del grup B1: Marta Ortiz, Anna Vila Jou, Anna Vila Cunyat, Catalina Martos, Alba Clotet i Montse Rodríguez.  Del grup B2: Irene Rodríguez, Tamara Ferrer, Paula Alonso, Laura Múrcia i Núria Closa. En el grup B3, a la patinadora Andrea de la Osa. Pel que fa al grup B4, Núria Algué i Maria del Mar Badía. I finalment, en el grup benjamí de la jornada, el B5, a Judit Vilà.

El grup encarregat d’encetar la competició va ser el B1, i amb la patinadora, Alba Clotet, el club iniciava les seves actuacions. L’Alba va executar un molt bon programa, amb precisió i voluntat, i va obtenir un merescut 21è. lloc. Seguidament va ser el torn de la patinadora Montse Rodríguez, que després d’oferir un bon disc, amb molta empenta i estil, va aconseguir la 8ena. posició. A continuació, Anna Vila i Cuñat, va desenvolupar una coreografia treballada amb una bona posada a la pista, així doncs, va obtenir el 18è. lloc de la classificació. Després, Marta Ortiz, ens sorprenia de nou amb un bonic programa, molt ben executat i acurat, que la conduïa directament al lloc número dos, obtenint el títol de Subcampiona de la 2a. Volta Iniciació amb l’argent a les mans. La següent va ser, Anna Vilà i Jou, que després de defensar un bon disc, molt estirada i elegant, va aconseguir el 22è. lloc. Finalment, Catalina Martos, entrava a pista defensant una gran dificultat amb agilitat i tendresa. D’aquesta manera, aconseguia el lloc número 20 de la classificació final.

Seguidament va ser el grup B2, el protagonista del dia. La primera del nostre club en efectuar el disc va ser Paula Alonso amb un programa ben fet, complet i agradable que la conduïa al lloc número 19. Tot seguit, Laura Múrcia tornava a executar un programa molt ben resolt, amb estil i molt correcte en la dificultat, d’aquesta manera obtenia una de nou primer lloc, i li donava el títol de Campiona de la 1a. Volta Iniciació. Tot seguit, Irene Rodríguez, sortia a pista amb gran empenta, donant un treball molt bonic que la conduïa al 18è. lloc. Seguidament, Núria Closa, ens oferia un treball molt ben executat, seguint la coreografia i la música, i d’aquesta manera, aconseguia la segona posició, i el títol de Subcampiona de la 1a. Volta Iniciació. A continuació, Tamara Ferrer, va captivar-nos amb un bonic exercici, molt ben portat i presentat, carregat de sentiment, que la posicionava en el lloc número vint de la classificació final.

Abans de tancar el matí, Andrea de la Osa, va oferir un dolç treball, mantenint el ritme i la coherència en els seus moviments. D’aquesta manera, la petita dels tres grups, va aconseguir una merescuda 20ena. posició.

Per la tarda van tenir lloc les competicions referents als grups B4 i B5. En el grup B4, va ser Núria Algué, la primera patinadora del nostre club en sortir a pista. Després d’un vistós programa carregat d’estil va aconseguir la 23ena. plaça de la classificació. Tot seguit, Maria del Mar Badía lluïa un bonic treball que la conduïa en l’14è. lloc. L’última patinadora en defensar el seu programa va ser la benjamina Judit Vilà, que després d’una bon exercici aconseguia el 25è. lloc de la classificació.

Des del C.P. Solsonès felicitem l’esforç i el treball de les quinze patinadores i les animem a seguir lluitant com fins ara, per la superació d’un mateix en el nostre dia a dia. Felicitem de manera especial, també, a la Marta Ortiz, la Laura Múrcia i la Núria Closa pels grans resultats obtinguts. Tanmateix, i abans d’acabar l’escrit, un agraïment pel suport dels pares i els acompanyants, els membres del club i els amics que ens segueixen a totes les competicions i actuacions.


Catalina Martos, Montse Rodríguez, Anna Vila i Jou, Marta Ortiz, Anna Vila i Cuñat i Alba Clotet, B1
Laura Murcia i Núria Closa, campiona i subcampiona B2-2


Ma. del Mar Badía, Judit Vila i Núria Algué, B4 i B5Marta Ortiz, subcampiona B1


Núria Closa, Laura Múrcia, Andrea de la Osa, Tamara Ferrer, Paula Alonso i Irene Rodríguez, B2 i B3