dijous, 7 d’abril de 2011

Jordi Riart manifesta haver-se sentit ‘còmode i respectat’ al llarg de la legislatura


Ho expressa en el darrer Ple ordinari abans de les eleccions

L’exalcalde i portaveu del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Solsona, Jordi Riart, s’ha sentit ben tractat durant aquesta legislatura i ho ha volgut agrair a l’equip de govern. Riart va aprofitar per fer-ho públicament en l’últim Ple ordinari abans de les eleccions municipals, dijous passat.

En el torn de precs i preguntes, el portaveu convergent va qualificar la legislatura d’accidentada, tant en l’àmbit personal com de l’executiu, i va recordar que en aquests quatre anys “hi ha hagut molts acords” en iniciatives de l’equip de govern i també desacords, “com és normal”. En qualsevol cas, personalment s’ha sentit “molt còmode”  en els temes debatuts i “respectat” en passar a l’oposició.

Jordi Riart també va celebrar l’experiència d’haver treballat per una ciutat com Solsona des de l’Ajuntament. Tot i això, va voler evitar llançar un missatge amb connotacions de comiat: “Vés a saber si en un futur podrem tornar a coincidir en l’àmbit polític!”

L’alcalde, David Rodríguez, va destacar “el privilegi i l’honor” de Jordi Riart d’haver estat batlle de Solsona. Igualment, va coincidir amb el portaveu de CiU que “malgrat les discordances” que puguin haver sorgit entre el govern i l’oposició, sempre s’ha mantingut “una relació cordial” i s’ha sabut “separar la discussió política de l’àmbit personal”.El portaveu de CiU, entre els regidors Jordi Fraxanet i Josep A. Pelegrina, en l’últim Ple

                      Solsona, 5 d’abril de 2011