dijous, 7 d’abril de 2011

Èxit de participació a les activitats adreçades als solsonins a l’atur


És previst programar un segon grup del taller de customització de roba

Una trentena de persones han assistit aquesta setmana a la primera sessió del seminari per incrementar l’ocupabilitat i deu dones estan prenent part al taller de costura per costumitzar roba. El Pla de Ciutadania i Immigració de l’Ajuntament de Solsona, que organitza totes dues iniciatives adreçades principalment a persones en situació d’atur, valora molt satisfactòriament l’acollida d’aquestes activitats. És previst programar més endavant una nova edició del taller de costura per donar resposta a les persones que han quedat en llista d’espera.

El seminari “Reinventar-se”, conduït pel coach Vicens Castellano, té l’objectiu de proporcionar als participants les claus per adoptar l’actitud correcta en un replantejament del futur laboral. Hi col·laboren el Consell Comarcal del Solsonès i el Ministeri de Treball i Immigració.

Quant al taller per aprendre a reciclar vestuari, consisteix a transformar roba com una fórmula per estalviar en temps de crisi. L’imparteix Núria Passada, dissenyadora i professora de patronatge, costura i reciclatge. Se n’han dut a terme les dues primeres sessions i s’allargarà fins al 16 de maig. També finança aquesta activitat el Ministeri de Treball i Immigració.

                Solsona, 6 d’abril de 2011