dijous, 7 d’abril de 2011

El Solsona Patí Club al Trofeu Iniciació


Marta Miró i Gemma Colilles tenen opcions d’estar a la final

El diumenge dia 3 d’abril, a la capital lleidatana, es va celebrar la 2a Volta del Trofeu Iniciació al pavelló “11 de Setembre”, organitzat pel Lleida Patinatge Artístic i la Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida.

Del Solsona Patí Club hi van participar la Marta Miró i la Gemma Colilles, ambdues del nivell Debutants, acompanyades per la Montse Auguets com a tècnic.

La Gemma Colilles va sortir molt i molt nerviosa, realitzant un bon programa però sense poder mostrar tot el que havia millorat en les últimes setmanes tant a nivell tècnic com artístic, tot i així va finalitzar en una bona onzena posició amb opcions d’intentar quedar de les deu millors del grup per classificar-se per a la final.

La Marta Miró va realitzar un bon programa intentant millorar-se en cada moment: va patinar amb velocitat i esforçant-se en cada element tècnic que havia de realitzar, això va fer que mostrés a tothom la seva gran evolució en molts pocs dies fent que aconseguís estar en una bona novena posició, intentant també buscar una plaça per a la final.

El Solsona Patí Club us felicita a totes dues i us anima a seguir treballant per aconseguir els vostres objectius.

Moltes felicitats Marta i Gemma !          

a l'esquerra la Gemma Colilles, al centre la Montse Auguets (monitora) i a la dreta Marta Miró.