dijous, 7 d’abril de 2011

El Solsona Patí Club al IV Trofeu de la Sal


Jèssica H. Pallarès puja al podi

El diumenge dia 3 d’abril, a la població veïna de Cardona, es va celebrar el IV Trofeu de la Sal de patinatge artístic organitzat per la secció de patinatge del Foment Cardoní.

Del Solsona Patí Club hi varen participar Paula Martínez i Mercè Llordella a la categoria Aleví; Ariadna Fortes ho va fer a la categoria Juvenil; i Jèssica H. Pallarès va competir a la categoria Júnior.

En aquesta competició s’hi van reunir prop de dos centenars de patinadors d’arreu de Catalunya i tots ells amb un alt nivell.

A la categoria Aleví, hi participaven un gran nombre de patinadores que l’anterior temporada havien aconseguit arribar al campionat estatal, per aquest motiu seria una competició d’alt nivell. Mercè Llordella va sortir amb força, uns salts boníssims i bones cabrioles però una caiguda en una d’elles va fer que rebés una penalització; això va fer que aquesta patinadora, que es mereixia del tot estar damunt del podi, hagués de quedar-s’hi fora amb més puntuació que algunes de les patinadores que s’hi van pujar (una penalització força injusta, però l’esport és així) i la Mercè va finalitzar en quarta posició. La Paula Martínez va fer un programa a assegurar buscant uns salts i unes cabrioles correctes, però amb el nivell tant alt que existia en aquesta competició no es podia assegurar i s’havia de lluitar per estar prop del podi. Finalment la Paula es va situar en setena posició amb un bon patinatge tant a nivell tècnic com artístic però sense arriscar en cap moment pel perill de fallar. Les dues patinadores solsonines varen mostrar a tota Catalunya que a Solsona es fa un patinatge molt bo i amb tots els seus patinadors amb un nivell molt alt.

A la categoria Juvenil hi participava Ariadna Fortes, que aquesta va ser la seva última competició de lliure abans de passar per quiròfan que la tindrà sense posar-se uns patins com a mínim sis setmanes. L’Ari va donar-ho tot a pista: va patinar com ens té acostumats realitzant una bona coreografia amb uns bons salts i cabrioles, tot això va fer que fregués el podi quedant en quarta posició.

A la categoria Júnior hi teníem a Jèssica H. Pallarès, que va ser la seva primera competició a categoria, i ho va fer d’allò més bé: era una jornada on estrenava mallot de competició, coreografia i categoria, i això és difícil per a tot esportista. La Jèssica va demostrar que amb ganes i il·lusió tot es pot fer: en aquesta competició va pujar al podi com a Subcampiona Júnior del IV Trofeu de la Sal.

Moltes felicitats Jèssica, Mercè, Ari i Paula !

També volem que tota Solsona desitgi molta sort a Ariadna Fortes que el proper dissabte participarà al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries que es celebrarà a Mollet on intentarà aconseguir una plaça pel Campionat d’Espanya, una fita difícil però que aquesta patinadora ho pot aconseguir gràcies al treball i la constància.

Molta sort Ari ! 

d'esquerra a dreta: Mercè Llordella, Paula Martínez i Ester Fornell (entrenadora)

a l'esquerra Ariadna Fortes, al centre Ester Fornell (entrenadora) i a la dreta Jèssica H. Pallarès.