dijous, 28 d’abril de 2011

El Consell Comarcal del Solsonès organitza una nova edició de la Jornada Econòmica que se centrarà en la Creativitat i la Innovació


La cloenda anirà a càrrec del conseller del Departament d’Empresa i Ocupació l’Honorable Sr. Francesc Xavier Mena

El proper dissabte 7 de maig, dins al marc de la Fira de Sant Isidre, se celebrarà la tradicional jornada econòmica del Consell Comarcal del Solsonès. Enguany, el tema central serà la creativitat i la innovació com a eixos a seguir per a la diferenciació de les empreses.

L’acte, que tindrà lloc a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès s’iniciarà a les 9 del matí amb la recepció i lliurament de la documentació als assistents. Tot seguit, es prodiuirà una breu benvinguda i presentació amb la projecció dels vídeos Directivo 1990 i Directiva 2030, donarà pas a la intervenció del primer ponent, el sr. Franc Ponti, professor de creativitat i innovació d’EADA, el qual parlarà de les “7 estratègies de creativitat i innovació per a temps incerts”. Seguidament, hi haurà un taller pràctic sota el nom de “Pensament lateral i brainstorming” a càrrec de la professora de la UAB, la sra. Anna Fajula, per continuar amb experiències creatives per part d’empreses situades al centre internacional d’innovació, Esadecreapolis.

La cloenda anirà a càrrec del conseller del Departament d’Empresa i Ocupació, l’Hble. Sr. F. Xavier Mena. La jornada finalitzarà amb un dinar relacional. Per assistir a l’acte és necessari inscriure-s’hi prèviament, abans del dimecres 4 de maig, al telèfon 973 482 003 o enviant un correu electrònic a mgoretti.sala@solsones.ddl.net. El preu de la inscripció de la jornada és de 10€ i aquells que també vulguin assistir al dinar de desprès, de 25€.

El Director de la Fira de Sant Isidre, Albert Muntada  creu que “la situació actual és una bona oportunitat per fomentar i prestigiar l'emprenedoria i per a totes aquelles persones que, tenint ja l'empresa  consolidada, continua inquieta i treballant per reinventar-se constantment”.