dimecres, 13 d’abril de 2011

El Consell Comarcal del Solsonès destinarà 6.000 € per a la promoció de l’esport base


Les entitats esportives podran presentar la documentació
acreditativa al Consell Comarcal del Solsonès
del dia 18 d’abril fins al 31 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Solsonès ja ha publicitat en el BOP núm. 17 de 3 de febrer de 2011 les bases reguladores per a la concessió d’ajuts per al foment de l’esport base.

Els criteris de valoració són els mateixos que en les convocatòries anteriors i són els que es detallen a continuació: Fitxes federatives de menors de 18  anys, nombre d’hores d’entrenament, durada de les competicions i nombre de competicions en què es participa.

Les entitats esportives podran presentar la documentació acreditativa a la seu del Consell Comarcal del Solsonès a partir del dia 18 d’abril fins al 31 de maig de 2011. Aquelles que necessitin més informació poden adreçar-se a l’àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès.

Per la seva part, el conseller comarcal d’Esports, Joan Solà creu que aquesta ajuda, que poden tramitar les entitats esportives, espero que sigui una ajuda per a totes elles ja que som conscients que tenen afrontar importants despeses destinades al foment de l’esport base al Solsonès, fonamental i clau per al gran nombre d’esportistes de la comarca”.