dimecres, 13 d’abril de 2011

Cròniques de bàsquet base


MINI MIXT

CB SOLSONA 41 - CASTELLBISBAL 45

Superats per la pressió

Tot i jugar a casa, la pressió ambiental generada per l'afició rival va poder més que els crits de suport dels nostres pares des de la grada. A la mitja part els solsonins guanyaven de 18 (31-13), però van acabar perdent els parcials següents en què atacaven la cistella defensada pels crits de l'afició del Castellbisbal.

Derrota dolorosa per la manera en què es va produir, però que alhora ens ha de servir per créixer com a equip, en els èxits i en els fracassos. Moltes gràcies als pares, que van saber donar la resposta adequada en forma d'aplaudiments al final del partit per revifar la moral dels jugadors.CADET FEMENÍ

JOVIAT-LA SALLE 58 - CB SOLSONA 62


Parcials: 21-19, 16-10, 8-13, 17-16
CB Solsona: Maria R , Maria V , Anna S  , Júlia F 2 , Anna D, Núria T 12, Maria F 27, Queralt 21, Anna C, Núria C , Cristina  

Elèctriques i letals !!

Quina primera meitat tant ben jugada!!. L'evolució de les cadets fa pensar en un bon final de temporada, el partit va estar molt ben plantejat, amb disciplina defensiva, en una pista ràpida que va ser un atac i bàsquet constant. 21 punts en el primer quart ho demostren.

En defensa, la superioritat era fruit del coratge i la concentració, fins a 14 pilotes robades, si no em vaig descomptar, a la primera meitat. Algunes d'elles espectaculars.

Les manresanes només podien provar-ho de lluny, era la única arma que tenien. 5 triples, 15 punts des de la llarga distància les van salvar del que hauria estat just pel joc i lluita de les solsonines, una victòria de més de 10 punts per les taronges.

Nota positiva: l'esportivitat, bon joc i lluita, valors consolidats a l'equip.