dijous, 7 d’abril de 2011

Cròniques de bàsquet base


JÚNIOR FEMENÍ
CB SOLSONA 60 -  ANFER NAVARCLES 37 
Parcials:  15-20, 9-5, 20-17, 16-5
Jugadores: Judit 16, Marta 2, Belen 13, Mireia, Nira 10, Raquel E. 3, Laia 2, Cristina, Sheila 8, Estel 2.  
S’està a punt d’acabar la temporada però, sembla ser que les Júniors del Solsona no volen acomiadar-se amb un mal gust de boca i guanyen al Navarcles amb una diferència de 23 punts.
En el primer quart ja es podia veure que seria un partit molt lent i sobretot amb grans problemes pels pivots dels dos equips per rebre a la zona. De mica en mica però, el Solsona a intentat buscar millors opcions tant de tirs exteriors com a dins de la zona amb un gran treball en defensa i rebot de les pivots. A partir de la segona meitat del partit, els contraatacs han marcat la diferència i el Solsona ha pogut jugar una estona tranquil. Cal dir també que totes les jugadores han fet un treball increïble, els ànims i l’esforç de totes fa que dia a dia sigui un equip mes complert i unit.
Ànims per seguir endavant pel que queda de temporada noies!
CADET FEMENÍ
CB SOLSONA  63 - SÚRIA 36

Parcials: 10-5, 20-10, 14-11, 19-10

CB Solsona: Maria R , Maria V , Anna S 2 , Júlia F 4 , Anna D, Núria T 17, Maria F 17, Queralt 21, Anna C, Núria C 2, Cristina  

Taronges mecàniques
Cap i cua

Excel·lent partit de les nostres, joc de tiralínies en moltes fases del partit i combinacions geomètriques en velocitat que deixaven a les rivals amb un pam de nas.

Per fi un partit brillant a la segona volta, a l'alçada del potencial de les solsonines, amb un extens repertori d'estratègies defensives, rapidesa en la combinació i encert en el tir final.

El primer i el tercer quart van ser dominats amb ordre tàctic, defensa rigorosa, sobretot en el primer, i atac pausat. El segon i quart període van ser protagonitzats per un repertori d'anticipació i combinacions màgiques que deixaven les taronges a en situacions de clar avantatge.

A destacar, dos triples, l'entusiasme i la lluita.
MINI MIXT
ST PERE TERRASSA 40 - CB SOLSONA 41
Emoció fins al final
Final ajustadíssim a Terrassa davant l'equip de St Pere. Molta igualtat durant tot el partit, amb alternances contínues al marcador i diferències que no superaven els 7 punts. Entràvem al darrer període perdent d'un punt (37-36). Un parcial de 0-5 ens donava avantatge (37-41) i un triple dels egarencs a 10 segons pel final retallava la distància a la mínima expressió. No hi va haver temps per res més.

A la tarda, partit sense gaire història davant el líder de la categoria, l'Sferic de Terrassa. Un equip de molt nivell que ens derrotava 93-45.

PREMINI MIXT
ESCOLA JOVIAT 63 - C.B. SOLSONA 45
Bon partit del premini mixt del C.B. Solsona, que tot i perdre va saber plantar cara a l’equip de l’Escola Joviat aquest passat dissabte a Manresa. Al primer període vam sortir un pèl adormits, però a partir d’aquí vam guanyar la resta de parcials de la primera part, amb una bona defensa i un bon joc d’equip en atac. A la segona meitat la nostra intensitat va disminuir i l’equip rival, o millor dit, el jugador número 9 (recolzat per un parell de jugadors del seu equip), va impedir que el Solsona s’emportés l’encontre.
Bona defensa del C.B.Solsona que va saber anul·lar l’estrella de l’equip contrari en més d’una ocasió i bona aportació ofensiva de l’Arnau i la Marta. Cada vegada juguem més en equip i això es nota.