dilluns, 25 d’abril de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: MANRESA, 5 – ARRELS, 2


Arrels: Magí, Ollé, Ramon, Andrei, Najim, Alí, Jorge, Nourddin, Xandri, Guilli, Moha. També: Oriol, Oussama, Oualid

Gols: Nourddin, Alí


AGUANTEM 60 MINUTS AL MANRESA

            Durant l’aturada de Setmana Santa es va disputar el partit ajornat contra el Manresa, un dels favorits a l’ascens. Com en altres ocasions, les baixes van obligar a completar la convocatòria amb cadets.

            El partit va començar de forma sorprenent, doncs en la primera aproximació a la porteria local, el Nourddin va pentinar a gol una falta treta al lateral de l’àrea. El Manresa, després d’encaixar el gol, va reaccionar i va dominar el partit, si bé la nostra defensa, després d’algunes imprecisions inicials, va anar guanyant confiança i va concedir poques ocasions al rival. Amb tot, els manresans van aprofitar una jugada dins l’àrea, on cap defensa no va ser capaç de treure la pilota, per empatar. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

            La segona part va seguir la mateixa tònica. Una errada del porter local va permetre l’Alí de marcar gairebé des del mig camp, i en els minuts següents fins i tot es va disposar d’ocasions per ampliar el marcador. Poc a poc, però, les forces van anar minvant, mentre que els del Bages, que van saber mantenir la calma i seguir fent el seu joc tot i el resultat, van aconseguir dos gols que donaven la volta al marcador. L’expulsió del Ramon i la lesió de l’Ollé van ajudar a eliminar tota capacitat de reacció. Durant els darrers 15 minuts, el Manresa va poder jugar a plaer i aconseguir dos gols més fins establir el 5-2 final.

            Del partit, ens hem de quedar amb l’excel·lent treball realitzat mentre van aguantar les forces. Jugant amb aquesta intensitat tots els partits, segurament l’equip aniria més ben situat a la classificació.

            El proper cap de setmana reben el Santpedor, serà el diumenge a les 4 de la tarda. Una victòria ens permetria allunyar-nos de la cua de la classificació.