dimecres, 20 d’abril de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: PUIGREIG, 1 – ARRELS, 2


Arrels: Magí, Ramon, Andrei, Hussein, Najim, Alí, Jorge, Ferran, Nourddin, Moha, Oriol

Gols: Nourddin, Oriol


ENS RETROBEM AMB LA VICTÒRIA

            L’Arrels afrontava el partit a Puig-reig després d’una derrota sense paliatius amb el Navàs. Com ve essent habitual, problemes per poder completar la convocatòria i la necessitat d’incorporar algun cadet, en aquest cas el Hussein.

            Un Puigreig massa confiat mai no es va trobar còmode al camp. Després d’alguna ocasió local, la defensa solsonina va començar a funcionar bé i no va donar opcions més que a pilota aturada. Vam començar a arribar amb un cert perill i, finalment, després d’una jugada confusa en que els berguedans no van ser capaços de treure la pilota de la seva àrea, el Nourddin va obrir el marcador.

            A la segona part, els nervis i la precipitació van restar opcions als locals, que van endurir el seu joc amb alguna falta innecessària i protestes al col·legiat. L’Arrels, fent el seu partit, va continuar controlant-lo i, buscant opcions a la contra, el Nourddin va donar una magnífica assistència a l’Oriol. Els nervis van anar pujant de to i el Puigreig es va quedar amb 9, primer el porter i després un defensa van anar-se’n a la dutxa abans d’hora. Els solsonins, però, van caure en aquest joc i també van sortir del partit. En un error defensiu, aconseguien retallar diferèncias faltant 10 minuts, i si bé no van disposar de cap oportunitat clara per empatar, la incertesa del resultat va fer que aquests minuts passessin molt lentament.

            Al final del partit, destacar les lamentables agressions al col·legiat i a jugadors solsonins per part dels dos jugadors locals expulsats, atiats per alguns elements del públic.