divendres, 22 d’abril de 2011

C.E. ARRELS – CADET 1a DIVISIÓ G-8: JOANENC, 1 – ARRELS, 2


Arrels: Jordi Vilà, Xavi, Arnau , Albert, Ivo, Roger, Àlex, Piju, Guilli, Ossama i Oualid. També: Ribera i Ollé

Gols: 0-1 segon 23, 0-2 min. 27, 1-2 min. 63

IMPORTANT VICTÒRIA

Important i treballada victòria l’aconseguida aquest diumenge a San Joan de Vilatorrada per l’equip cadet  davant d’un rival de la part mitja de la taula.

El partit va començar amb uns solsonins molt posats pel partit i ja en el segon 23 el Roger rematava una passada del Guilli, pocs minuts desprès un altre cop el Roger rematava una altra pilota aquest cop centrada per l’Alex per fer el segon.

Les coses pintaven molt be ja que encara al cap de poc el mateix Alex va tindre la ocasió mes clara que en el u contra u amb el porter no encerta a superar-l’ho de vaselina. D’aquí fins al descans el marcador no va moure’s.

A la reanudació els locals van modificar les seves linies i van buscar retallar la diferència , però un encertat Jordi els ho impedia un i altre cop, no van aconseguir marcar fins a falta d’un quart d’hora per la fi del partit i d’aqui fins al final van atacar amb poc encert i els de Solsona es van defensar amb tot , aconseguint endur-se els tres punts.

Aquest dijous es jugarà el partit que tenim ajornat  amb el Berga serà a les 8 del vespre al municipal i dissabte rebrem el segon classificat a les 5 de la tarda  us hi esperem a tots!!