dimecres, 20 d’abril de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria AEC. COLLBLANC-TORRASSA “B” 72 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 54


TB ASSESSORS CB SOLSONA 54: Oriol Gavaldà (0), Alexis Pardo (0), Xavier Viladrich (2), Pau Anton (0), Roger Comas (20), Nikita Ergin (0), Valentí Sala (12), Jordi Ramon (14), Pere Roca (6).

Parcials: Min. 10 à 21-17. Min. 20 à 44-28. Min. 30 à 59-38. Min.40 à 72-54.


SI ES JUGA SENSE SANG S’ACABA PERDENT

Mal partit el que va disputar el passat cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA a l’Hospitalet de Llobregat. Un matx important entre dos equips implicats en la zona de descens, però amb una diferència de dinàmiques i resultats en aquesta segona volta, positiva per als locals i molt negativa per als solsonins, que acabà decantant el partit.

El primer període començà força bé pels taronges, plantant cara gràcies a l’encert ofensiu del Jordi Ramon, que amb tres triples en els primers deu minuts permetia mantenir la lluita i tenir un desavantatge raonable i fàcilment recuperable. El minut quatre del segon quart, amb un marcador de 23-24 pels visitants, arriba la desconnexió solsonina, i en un tres i no res els locals comencen a incrementar la renda en el marcador sense gaire esforç. El parcial d’aquests sis minuts completament demolidor, 21-4 pels locals i partit gairebé sentenciat.
El partit en la seva represa no va tenir gaire més història que veure quina seria la diferència final en l’electrònic. Un darrer parcial guanyat pels solsonins maquillava una mica el marcador deixant-lo en un 72-54 final que parla per si sol.

Convé destacar el debut en el primer equip d’un jugador cadet de primer any. Cal, però que els jugadors sènior agafin més responsabilitat sobretot en tasques ofensives, on els darrers partits han baixat considerablement les penetracions a cistella i per tant els tirs lliures llençats (a banda de llençar gairebé els mateixos tirs de dins que de for de la línia de tres punts).
Manquen dos partits de lliga regular i els playoffs de descens. Necessitem lluitar aquests dos primers partits per aconseguir la millor classificació possible de cara a l’encreuament final. Cal que els jugadors treballin amb tranquil·litat, saber superar les fases d’ansietat que es pateixen a vegades, tenir intel·ligència per saber jugar i portar el ritme del joc durant els quaranta minuts, i trobar des de la direcció tècnica les solucions oportunes en els moments de joc per canviar la dinàmica del partit.

Aquest dissabte el TB ASSESSORS CB SOLSONA rep l’equip de la Salle Manresa en un dels derbis clàssics de les darreres temporades. Els manresans vindran amb la moral alta, cinquens en la classificació i amb una victòria de mèrit en la darrera jornada, però la il·lusió i les necessitats solsonines haurien de ser suficients per veure un partit disputat i una possible victòria que seria vital.
Ara més que mai, en aquest final de temporada, necessitem l’escalf del públic solsoní. El partit serà el proper dissabte dia 30 d’Abril a les 19:00 hores al pavelló “nou”.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com