dijous, 7 d’abril de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria U.E. BARBERÀ “B” 77 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 62


U.E. BARBERÀ “B”          77 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA   62

TB ASSESSORS CB SOLSONA 62: Oriol Gavaldà (0), Alexis Pardo (3), Xavier Viladrich (4), Roger Comas (9), Nikita Ergin (3), Valentí Sala (20), Jordi Ramon (21), Pere Roca (2).

Parcials: Min. 10 à 20-12. Min. 20 à 38-29. Min. 30 à 58-47. Min.40 à 77-62.


MATÍ PERDUT

El passat cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA es desplaçà a Barberà del Vallès amb la intenció de fer un gir en la tònica negativa de resultats que acompanya l’equip, i endur-se una victòria important de cara al final de temporada. El fet de jugar el partit en horari matinal, però, no acompanya gaire els solsonins que segueixen fent de les seves, i els costa trobar el ritme i “despertar-se” en aquests partits.

La crònica del partit en sí no té gaire història. Els taronges van sortir a jugar el partit i durant els dos primers períodes es van mantenir en la lluita. El marcador al minut 18 era de 30-29, però un primer “estat de letargia” solsoní permetia als locals aconseguir un parcial de 8-0, que deixava les coses difícils de cara a la segona part.
Els locals, un equip de molt alçada, no aconseguien desempallegar-se definitivament dels solsonins. A manca de set minuts pel final només 8 punts separaven ambdós conjunts, però com ja va sent costum, el cansament dels solsonins degut a la manca de rotació provocada per les baixes, no permetien plantar cara al final i feia decantar el partit i la victòria del costat local.

Un nou partit perdut que ens complica la classificació final per intentar agafar avantatge de camp en un hipotètic play-off de descens.
Cal esmentar el bon debut del Valentí Sala, buscat en excés per part dels seus companys que a vegades semblaven desentendre’s de la responsabilitat ofensiva compartida que haurien de tenir més jugadors (la prova és que el 60% de tirs de camp van ser entre només dos jugadors). No pot ser que jugadors sèniors que juguen 25-30 minuts per partit, no anotin ni forcin cap falta personal de tir.
També incidir en el bon debut del Nikita aquesta temporada, jugador que si no s’espatlla pot ser un bon element per l’equip sènior.

Apartat especial mereix el tema de les baixes. A les lesions greus del Ferran i el Quico, la baixa mèdica del Dani, cal afegir la baixa del Valentí Farràs per desmotivació (problema que segons paraules del Coordinador tècnic esportiu Joan Pujol ja comença a vegades en les categories inferiors), i la desaparició del que podria ser millor jugador de la categoria, el Xavi Merino, que ha deixat tirat el club i l’entrenador que havia apostat per ell. Malgrat tot, segur que la falta d’implicació d’uns quants no es carregarà la il·lusió de la majoria.

Aquest dissabte el TB ASSESSORS CB SOLSONA rep la visita del cuer, el Mira-Sol de sant Cugat, un equip que en els 26 partits disputats fins al moment encara no coneix la victòria. Esperem que sigui un partit on tots els nostres jugadors puguin agafar confiança, s’acabi d’acoblar el joc dels nous fitxatges, i s’assoleixi una important victòria. Si voleu gaudir del joc animant l’equip, el matx serà dissabte a les 19:00 hores al pavelló “nou” solsoní.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com