dilluns, 18 d’abril de 2011

Betagarri i El Belda i el conjunt badabadoc, protagonistes del concert del 10è aniversari del Casal l’Estaca de la Vall de Lord


La formació basca Betagarri i El Belda i el conjunt Badabadoc actuaran el proper divendres 22 d’abril al pavelló de Sant Llorenç de Morunys. El concert l’organitza el casal l’Estaca i s’emmarca dins els actes de commemoració del desè aniversari del casal independentista i popular de la Vall de Lord. Les entrades anticipades es poden adquirir per 10 euros al Casal La Fura de Solsona i al Casal Panxo de Berga. L’acte començarà a les 11 de la nit i es clourà amb el dj. Max Altimira.

El Casal l’Estaca organitza nombrosos actes per conmemorar els 10 anys d’activitat de l’entitat, un període durant el qual s’ha consolidat com una de les associacions més actives de la Vall de Lord. D’aquesta manera, s’ha editat un calendari i cada mes hi ha la projecció d’un audiovisual al teatre de Sant Llorenç de Morunys. De cara a l’estiu, amb el bon temps, és previst que aquests passis de vídeo es traslladin a diferents indrets de la vall.