dimarts, 5 d’abril de 2011

Ballades de sardanes i cantades de Caramelles: a Solsona

Per Sant Jordi i Pasqua Solsona és fidel a la tradició. Dies enrere, quan et vam avançar la informació d'agenda, ens faltava completar la previsió de programació. Avui ja podem anunciar-te horaris de ballades de sardanes i cantades de Caramelles:
 

BALLADES DE SARDANES A CÀRREC DE LA COBLA

Dissabte 23, 12 h - Diumenge 24, 18 h
Plaça Major

Enguany les vicissituds del calendari fan anar de bracet la diada de Sant Jordi amb laPasqua. D'aquí que la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona interpreti sardanes dos dies consecutius.

El dia 23 la ballada es farà a les 12 del migdia i el 24, a les 6 de la tarda. Per Sant Jordi la Cobla celebra 16 anys d'actuacions. És una activitat organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona. 


CANTADA I BALLADA DE CARAMELLES

Diumenge 24, 10.30 h - Dilluns 25, 10 h
Per Pasqua Solsona també és fidel a la tradició: cantaires de totes les edats i dansaires traslladen les cançons populars de la festa a carrers i places i el Vinyet
Diumenge i dilluns de Pasqua, cantaires de l'Orfeó Nova Solsona i l'Esplai Riallera recorren el municipi amb les tradicionals caramelles. Enguany entonaran La Pasqua, sardana del compositor Domènec Cardeñes.

Diumenge se surt a 2/3 d'11 del Casal de Cultura i es fa parada en alguns dels carrers i places més concorreguts de la ciutat. Aquest dia, la dansa la hi posa l'esbart dansaire "També canta l'ocellada" amb l'acompanyament musical de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona. Ballarà La bolangera i Ballet de Solsona.
 
L'endemà, a partir de les 10, els cantaires visiten alguns barris dels afores i el Vinyet.

RECORDA QUE PER SANT JORDI I PASQUA SOLSONA TAMBÉ T'OFEREIX CICLE ESCENES 2011 I EL LLIURAMENT DELS PREMIS DRAC... (http://www.ajsolsona.cat/ca/agenda)