dijous, 7 d’abril de 2011

Arriba la IV edició de l’AUTOCAMP


El proper cap de setmana del 16 i 17 d’abril se celebrarà
la quarta edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Solsona.
 
El proper dissabte 16 d’abril Solsonès Fires s’iniciarà  la IV edició AutoCamp, la quarta edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Solsona. La Fira comte amb la col.laboració de l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya, el Motorrucs Solsona, el SIP Aoutdoor activities i els Amics dels Cotxes Clàssics del Solsonès. L’horari de la fira i exposicions serà el dissabte de 17.00 a 21.00 hores del vespre, i el diumenge de les 10.00 hores del matí fins a les 20.00 hores del vespre.

El mateix dissabte a partir de les 17. 00 hores hi haurà la concentració i mostre de cotxes clàssics i la mostra de motos dels Motorrucs Solsona a la Plaça del Camp. Serà ja a les 18.00 hores de la tarda quant les autoritats locals i comarcals efectuaran la Visita oficial a la Fira on s’hi exhibiran vehicles 4x4 al camp del Serra. Per aquells qui s’hi atreveixin estan organitzades un conjunt d’activitats participatives organitzades pels Motorrucs Solsona davant del portal del Castell.

Finalment, diumenge a partir de les 10.00 hores del matí seguirà la concentració i mostre de cotxes clàssics i la mostra de motos dels Motorrucs Solsona a la Plaça del Camp. A continuació es produirà la sortida dels participants de la I Foto-ruta Autocamp a la Plaça del Camp. També per a tots aquells qui comprin un cotxe durant els dies de la Fira entraran en un sorteig d’un descompte de 1.500€.

Els tallers participants a la fira son Repsevi, Auto-reparació del Solsonès, Alpi Motor Sampons, SL, Automòbils i Serveis Solsona, Garatge Catalunya, SL, Dièresi Autoreparació, SCCL, Tallers Serena, SL, GF Motors, SCP, Garatge Montaner, SA i Tallers Aufo Motor, SL.