dimecres, 27 d’abril de 2011

Ariadna Fortes obté una excel•lent classificació en el seu primer Campionat de Catalunya


Mostra el seu alt nivell aconseguint situar-se onzena de Catalunya

El dia 9 d’abril, a la ciutat de Mollet del Vallès, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries per a les categories Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior organitzat pel Comitè de Patinatge Artístic de la Federació Catalana de Patinatge.

Del Solsona Patí Club hi varem tenir a Ariadna Fortes a la categoria Juvenil, acompanyada per la seva entrenadora Ester Fornell. Ariadna va haver de passar unes notes mínimes sumada a una bona classificació al campionat territorial i així tenir una plaça per accedir després al campionat català.

La trentena de patinadors de la categoria Juvenil, i tots ells amb un altíssim nivell, donant una gran emoció en aquesta competició. Va ser un campionat català duríssim per a tots els seus participants amb una competició ininterrompuda de set hores de duració.

La seva competició consta de quatre figures sortejades durant aquella  setmana i totes les participants han de realitzar-les correctament per aconseguir la màxima puntuació en cadascuna d’elles, aleshores es sumen les puntuacions i les classificacions en cadascuna de les figures. Existeix molta tensió en tota la competició perquè un error et penalitza durament en la classificació.

Ariadna va començar la competició amb un altíssim nivell i es va anar creixent figura a figura situant-se, en alguna d’elles, en les posicions de podi. Aquest era el seu primer Campionat de Catalunya i ho va fer d’allò més bé aconseguint classificar-se finalment com a onzena de Catalunya i sense tenir errors, fet que li ha donat un renom per a futures competicions d’aquesta modalitat.

Aquest resultat ha estat un premi pel seu dur treball i l’ha encoratjat molt perquè just el dimarts després del campionat català, l’Ariadna ha estat operada del peu a nivell ossi i tendinós, una operació complicada que ha sortit d’allò més bé.

El Solsona Patí Club felicita a l’Ariadna pel seu excel·lent paper portant el nom de la nostra ciutat a les posicions més altes del patinatge català. També et volem encoratjar perquè la teva recuperació sigui total en el menor temps possible i que molt aviat estiguis altra vegada competint representant a la nostra ciutat en multitud de competicions.

Moltes felicitats Ari i molt coratge campiona !   

Ariadna Fortes, foto: Lluís Closa