dimecres, 2 de març de 2011

Patinadors del Solsona Patí Club al Trofeu Iniciació


Molts d’ells debutaven a nivell competitiu en aquest trofeu

Els dies 26 i 27 de febrer, a les localitats de Bellcaire i Juneda, és va celebrar la 1ª Volta del Trofeu Iniciació organitzat per la Federació Catalana de Patinatge – Territorial del Lleida.

Del Solsona Patí Club hi van participar Mercè Santcebrià al grup C1, Gemma Barrera al grup E2, Núria Navarro al grup E3, Gemma Colilles i Marta Miró al grup Debutants.

El dissabte 26 de febrer per la tarda es van celebrar les competicions per els grups C1, Debutants i E2.

Mercè Santcebrià, que era la primera vegada que competia, ho va fer d’allò més bé realitzant tots els elements amb facilitat però amb molts nervis i tensió que la van portar a tenir dos errors en el seu programa. Tot i així, en un grup amb un bon nivell i força similar entre tots els participants, va aconseguir situar-se en dinovena posició.

Gemma Colilles, que portava prop de tres mesos amb alt i baixos a causa de lesions i malalties, va realitzar un programa amb un patinatge molt elegant, amb velocitat i correctíssim de tècnica. Però va tenir errors en les cabrioles que li van fer baixar força la seva puntuació. Tot i així va aconseguir situar-se en un excel·lent dotzè lloc de la classificació.

Marta Miró, patinadora amb residència a Barcelona que entrena al Solsona Patí Club únicament quan pot venir els caps de setmana, està tenint una excel·lent evolució. Ella també va tenir un patinatge elegant i amb velocitat amb una excel·lent millora tècnica aconseguint situar-se en onzena posició.

Gemma Barrera, també va competir per primera vegada, i ho va fer d’allò més bé amb una elegància innata damunt dels patins. En aquest grup totes les patinadores eren amb un nivell molt alt i ella va saber estar a l’alçada de la competició aconseguint situar-se en setzena posició.

Totes aquestes patinadores varen estar acompanyades per la nostra entrenadora Ester Fornell que va valorar molt positivament aquesta competició i l’evolució que estan tenint totes les patinadores que hi van participar, animant-les a seguir treballant per millorar el seu patinatge.

El diumenge 27 de febrer, a Juneda, és va celebrar la competició pel grup on participava la Núria Navarro i a ella la va acompanyar una de les nostres monitores Jèssica H. Pallarès. 

Núria Navarro, que també hi competia per primera vegada, va patinar amb una gran tècnica, elegància i velocitat realitzant un programa molt bo situant-se en tot moment dins de les posicions més altes de la classificació i finalment va ser cinquena del seu grup.

La Jèssica H. Pallarès va fer una bona valoració del treball de la Núria en aquesta competició i tant ella com la nostra entrenadora volen animar-la perquè dia a dia pugui seguir millorant com ho està fent actualment.

Moltes felicitats a totes !

Núria Navarro a l'esquerra i Jèssica H. Pallarès (monitora) a la dreta

Marta Miró, Gemma Colilles, Mercè Santcebrià, Ester Fornell (entrenadora) i Gemma Barrera