dimecres, 16 de març de 2011

ÒDENA 1-1 CF SOLSONA FEMENÍ JUVENIL-CADET


EL SOLSONA ARRANCA UN PUNT EN UN DISSABTE PASSAT PER AIGUA

Les jugadores blaves segueixen en ratxa i aconsegueixen un punt en un camp complicat on a més va tocar remuntar

Les solsonines es desplaçaven aquest cap de setmana a Òdena (Igualada) per disputar el penúltim partit fora de casa de la temporada. El partit prometia difícil tant per les rivals com per les condicions climatològiques però l’objectiu era clar: Intentar mantenir la ratxa de resultats. Així doncs, sota la pluja, el Solsona es disposava a realitzar un partit seriós que li permetés puntuar, i a poder ser, endur-se els tres punts.
Les jugadores iniciaven el partit dominant amb claredat i de seguida posaven la por al cos de les rivals amb una primera ocasió de perill que es perdia per fons. Possiblement però, si la intensitat de les blaves hagués estat més elevada i haguessis imposat un ritme més alt al partit el resultat final hagués estat un altre. Tot i això les visitants, tancades a camp propi, es veien ofegades per un Solsona que recuperava la pilota ràpid, gracies a la pressió exercida per l’equip, i que fàcilment es plantava davant de l’àrea rival amb perill. Tot i això, fruit d’una mala entesa i de la falta de concentració i intensitat durant el transcurs del partit, l’ Òdena aconseguia un premi que no feia justícia amb el que es veia sobre el camp en forma gol després de múltiples rebots dins l’àrea solsonina. D’aquesta manera el partit es complicava i el que semblava una clara golejada solsonina acabaria amb una tasca de difícil resolució. Així doncs, el Solsona començava una difícil labor, no es podia enfonsar i havia de treure el resultat endavant. La primera part es feia curta i malgrat continuar el domini comentat no es podia igualar el marcadador.

A la represa, l’Òdena es feia amb el control posicional i les coses es complicaven encara més. Semblava que les rivals haguessin despertat i que no volien sota cap concepte cedir el resultat que els hi era favorable. El partit s’igualava i el domini no era clar per cap dels dos equips. Tot i això el Solsona mostrava més idea en les seves accions tot i no crear un clar perill que poses a les verd i blanques contra les cordes. Quant menys ens ho esperàvem però i després també d’una sèrie de rebots, un xut potent des de l’interior de l’àrea es transformava en l’empat. A partir d’aquí el Solsona es bolcava a camp contrari per intentar avançar-se en el marcador i aconseguir la remuntada. Tot i això no va poder ser possible i malgrat el bon resultat ens vam queda amb un mal sabor de boca degut a les oportunitats desaprofitades a la primera meitat.

Bé noies, ja veieu fins on podem arribar, aquesta ratxa no es fruit de la casualitat sinó del vostre treball, del treball de tots. Ara només falta que us ho cregueu, que seguiu demostrant de que sou capaces i que continueu amb ganes d’aprendre i millorar.