dijous, 31 de març de 2011

Notícies del CB SolsonaEn aquesta temporada - després d’un inici fulgurant - lesions, desercions i manca de confiança en les pròpies capacitats han conduït el primer equip del CB Solsona cap a la part baixa de la classificació. Calia un revulsiu per encarar la part final de la classificació. Tot i que sembla les dues places de descens directe estan força perfilades, cal lluitar per sortir de les quatre places de promoció de descens. Hi el revulsiu ha arribat amb un esplèndid reforç: els cosins Valentí i Josep Sala retornen al CB Solsona per ajudar a l’equip en els darrers cinc partits de la lliga.

Valentí Sala (pivot, 1’98) és el basquetbolista de la comarca que ha arribat més amunt. Jugant a la lliga LEB amb el Caprabo Lleida va assolir l’ascens a l’ACB. Després va jugar al CB Plasencia i  retornà el 2002 a Catalunya on ha jugat amb el Mollerussa, Navàs, Andorra i SEDIS. Amb aquest fixatge retorna al seu club d’origen, on es va formar en les categories inferiors.

En Josep Sala també es va formar al CB Solsona i va formar part del júnior preferent que va tenir el club. Jugava al Sícoris de Lleida, a Primera Catalana, però una lesió al genoll el va apartar de la competició.

El fitxatge d’en Valentí i el Josep Sala suposen una injecció d’optimisme, la possibilitat d’afrontar el final de temporada en millors condicions i oferir a l’afició un bon basquetbol.


PARTICIPACIÓ EN LA TROBADA D’ESCOLES DE BÀSQUET D’ARTÉS

L’Escola de Bàsquet del C.B. Solsona va participar en la Trobada d’Escoles de Bàsquet que promou la Federació Catalana de Basquetbol en l’organització de les en l’àmbit territorial de les comarques centrals i que en aquesta ocasió es va dur a terme a Artés. En aquesta activitat els nens i nenes que es comencen a iniciar en la pràctica del basquetbol en diferents clubs i escoles es troben per jugar a bàsquet, sense marcadors ni resultats. Simplement el que es tracta és de participar, divertir-se i passar una bona estona. Els esportistes solsonins van jugar amb el CBiUM (Manresa) i les Dominiques de Sant Vicenç de Castellet.