dimecres, 2 de març de 2011

JORNADA DE PORTES OBERTES, Institut Francesc Ribalta


A l’Institut, com cada any, hem organitzat una diada de portes obertes. El dia escollit d’enguany ha estat el dimarts 15 de febrer.

A l’hora de dinar els alumnes de la ZER ja van conèixer el menjador del nostre centre. A la tarda es van ajuntar amb els alumnes que venien de l’escola Setelsis. Tots junts i distribuïts per grups van entrar a les aules de 1r i de 2n d’ESO. Van rebre la informació directament dels mateixos alumnes i alhora els van poder preguntar com els havia anat l’arribada al centre i altres dubtes que els preocupaven. Seguidament van realitzar una visita guiada pels diferents espais i instal·lacions de l’Institut: els laboratoris de ciències, el taller de tecnologia, l’aula de música, les aules d’informàtica, les aules del curs… i van provar les pissarres digitals que ja faran servir ben aviat.

Cap a les sis de la tarda van arribar els pares i mares dels alumnes i, tots junts, pares, alumnes i professorat van poder assaborir un berenar, que va servir per a començar a intercanviar les primeres impressions i dubtes que genera el proper canvi de centre.

Mentre els pares participaven d’una xerrada informativa, els alumnes van poder utilitzar l’aula d’informàtica.

Desitgem que tothom que hi ha assistit hagi gaudit de la Jornada de Portes Obertes i que aquesta els hagi permès conèixer una mica més de prop el nostre Institut.

De totes maneres, si algun pare o mare vol rebre més informació o aclarir possibles dubtes, pot adreçar-se directament al centre.