dimecres, 30 de març de 2011

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR: ARRELS, 5 - MASNOU, 3


Arrels : Erika, Sílvia, Natàlia Pujol, Natàlia Klymyuk(1) , Maria(3), Judit , Alba(1), Laura i Anna.

GRAN VICTÒRIA !!!

Partit molt ben jugat per part de les nostres jugadores de principi a fi, ja que ens enfrontàvem contra les líders fins el dia d’avui en aquesta competició.

Vam començar dominant gràcies a la concentració de totes, i en una jugada de parets entre ja Judit i la Nati, ens avançarem per primer cop, i a no tardar, còrner molt ben executat i finalitzat amb una boníssima rematada de la Maria ens vam posar 2-0, llàstima de l’ultima jugada de la primera part que ens va suposar anar al descans amb un 2-1.

A la represa el partit va continuar igual d’emocionant, ja que tot i fer un segon gol la Maria 3-1, molt aviat arribava la resposta de les contraries 3-2, però la nostra intensitat la transformava l’Alba amb el 4-2 i a partir d’aquí com que les contraries veien com se’ls hi esfumava el liderat degut a aquesta derrota, van passar a jugar amb portera-jugadora cosa que els  va servir per fer el 4-3 i continuar buscant l’empat, aconseguint un duel molt emocionat fins que la nostra hack-trick, Maria, aconseguia el 5-3 de la tranquil·litat .

A destacar la Natàlia Pujol en una defensa contundent i no descansar en tot el partit, l’Êrika a la porteria, una gran aportació de la Laura, i la col·laboració de l’Anna i la Sílvia. També el suport des de la banqueta de la Meri, que quasi s’ha perdut tota la temporada degut a la lesió dels encreuats, esperem recuperar-la per la temporada vinent.