dimecres, 16 de març de 2011

F.P.E. ARRELS – FEMENÍ BASE 1a DIVISIÓ: ARRELS, 2 – BON SALVADOR, 2


Arrels: Carla Ferrer, Anna Magin, Laia García, Paula Vilà, Tània Bonillo, Laura Moreno, Maria Moreno, Ma. Rosa Colell, Ramona Sató, Svetlana Klymyuk.


REMUNTADA!!

Partit disputat a casa contra un equip que ja en el partit d’anada ens va plantejar molts problemes. A la primera part com sempre ens va costar entrar al partit i vàrem encaixar dos gols del rival que va jugar molt bé al contraatac.Així va acabar la primera part.

Un cop al vestidor vàrem corregir els errors i per fí vàrem poder fer el nostre joc cosa que es va reflectir en el marcador i ens vam colocar  2 a 2 faltant 10 minuts per el final. Varem seguir apretant  i tancant al rival al seu camp però al final no es va moure el marcador. Va ser un partit molt intens sobretot a la segona part i amb molta emoció fins el final cosa que va agradar molt als espectadors dels dos equips.

Totes van jugar molt bé i es va lluitar fins el final cosa que va ser reconeguda al final amb un gran aplaudiment de part de les dues aficions. El resúm es que va ser un bon partit i que per part nostra demostrem que sabem lluitar contra els elements i jugar intensament fins que l’àrbitre xiula el final del partit.

Llàstima l’empat final ja que vam tenir ocasions per guanyar el partit però com diuen els topics de l’esport: “ El futbol és així”.