dimecres, 16 de març de 2011

Esteve Algué conversa amb el president Mas


També es va reunir amb el nou director
general de l'ACA, el Sr. Leonard Carcolé

El candidat solsoní Esteve Algué, durant la setmana passada, va poder parlar amb el president de la Generalitat, Artur Mas, així com amb diversos consellers. A ells els va transmetre les dificultats de Solsona i del Solsonès i la il·lusió per tirar endavant la recuperació explorant totes les vies possibles.

Algué va mantenir diàleg amb Josep M. Pelegrí, conseller d'agricultura, i Lluís Recoder, conseller de territori i sostenibilitat. “Van ser unes trobades en les quals vaig comprovar el compromís del nou govern amb Solsona i el Solsonès”, ha explicat Algué.

Segons Algué, “cal sinèrgies amb tots els governs perquè entre tots plegats sortim de la crisi, generem noves oportunitats i sapiguem trobar respostes concretes a les necessitats de la gent de Solsona i del Solsonès”.

Per altra banda, Algué també va tenir l'oportunitat de reunir-se amb el director general de l'Agència Catalana de l'Aigua (l'ACA), el Sr. Leonard Carcolé, on, entre altres temes, van parlar de l'estació depuradora de Solsona i de la xarxa d'aigües municipal.

Una jornada completa on Algué va poder compartir els reptes de futur amb alguns dels principals dirigents catalans.