dimecres, 16 de març de 2011

Els patinadors del Solsona Patí Club a les Jornades de Perfeccionament


La Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida, i més concretament el Comitè de Patinatge Artístic d’aquesta, organitza unes Jornades d’entrenaments per als patinadors d’Iniciació i de Categoria Nacional i Territorial.

Per poder assistir a aquestes jornades totes les entitats de patinatge artístic de la Territorial de Lleida han estat informades al inici del 2011 perquè tinguessin l’oportunitat d’inscriure als seus patinadors i tècnics a aquests entrenaments.

El Solsona Patí Club no va dubtar en cap moment a inscriure els seus patinadors perquè d’aquesta forma tinguessin la gran oportunitat de tenir una millora constant en aquest esport i poder rebre diferents punts de vista de la mateixa tècnica. Volem destacar que el patinatge artístic és un esport que requereix un elevat nombre d’hores d’entrenament i dedicació, i per aquest motiu la nostra entitat, sempre recolzada pel seu equip tècnic, va voler aprofundir més en la tècnica no faltant a aquests entrenaments que van estar dirigits per la prestigiosa entrenadora Janet Ruiz, que any rere any té patinadors que aconsegueixen excel·lents resultats a nivell nacional i internacional.

Volem destacar que la nostra entitat participa a aquests entrenaments en la modalitat de lliure i en la de figures obligatòries o escola. El Solsona Patí Club va ser el primer club lleidatà en tornar a realitzar aquesta modalitat que s’havia deixat de practicar a la nostra ciutat i a les terres lleidatanes, i actualment som una referència a les figures obligatòries perquè tenim patinadors a tots els nivells d’iniciació i a categoria, encara que no hi dediquem tot el temps que s’hauria de dedicar, perquè aquesta modalitat requereix paciència i constància per aconseguir una base sòlida.

La primera jornada on va participar el Solsona Patí Club va ser el dia 30 de gener a Alcoletge. En aquests entrenaments hi van participar Jèssica H. Pallarès, Gemma Colilles, Marta Miró, Patrícia Cases, Paula Martínez i Mercè Llordella. La segona jornada es va celebrar el dia 6 de març també a Alcoletge i en aquests entrenaments hi van participar Marta Miró, Patrícia Cases i Mercè Llordella.

Ambdues jornades varen ser molt profitoses podent extreure matisos de la mateixa tècnica i rebent felicitacions pel bon treball que estan fent els patinadors del Solsona Patí Club i per la seva constant millora.